Двустаен апартамент, Благоевград област, гр.Сандански

1
221
Добави коментар

Двустаен апартамент, Благоевград област, гр.Сандански

Продава

68 EUR

Цена/кв.м. 0.88 EUR

снимка 1 от 10

снимка 2 от 10

снимка 3 от 10

снимка 4 от 10

снимка 5 от 10

снимка 6 от 10

снимка 7 от 10

снимка 8 от 10

снимка 9 от 10

снимка 10 от 10

Особености

АДРЕС Недвижими Имоти продава обзаведен двустаен апартамент в нова сграда, разположена на метри от главната улица на град Сандански. Застроена площ – 76.52 кв.м, разпределена на дневна с кухненски кът, спалня, санитарен възел, балкон и просторна панорамна тераса с невероятен изглед към града. Апартаментът е разположен на шести етаж и има изложение североизток/югозапад. Състояние на имота: подове – теракота и ламиниран паркет; стени – фино завършени, с тапети; дограма – от PVC, интериорни врати – от MDF, входна врата – от MDF; санитарен възел – напълно оборудван; окабеляване за кабелна ТВ и интернет. Отоплението на жилището е посредством климатици в дневната и спалнята. Апартаментът се продава с цялото налично обзавеждане и оборудване, показано на фотографиите.
СГРАДА.
Сградата е построена през 2006 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Поддържа се в много добро общо състояние, асансьорът работи редовно, а входната врата се заключва. Сградата има удостоверение за въвеждане в експлоатация (акт 16) от 04.07.2006 г.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Сградата се намира в самия център на курортния град Сандански, в близост до централната пешеходна зона и парка, множество магазини и заведения, хотели със спа центрове, тенис корт, басейни с минерална вода.
ПРЕДИМСТВА.
– напълно обзаведен апартамент;
– функционално вътрешно разпределение;
– прекрасни гледки към планината и града;
– на метри от търговската зона и парка на града.
Жилището може да бъде закупено с ипотечен кредит, осигурен с безплатното съдействие на нашата агенция. Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% (без ДДС).

Код на Обявата :7409888
Вид оферта :Продава
Квадратура :77 m2
Етаж :6 от 6
Публикувана на:28/06/2021
Обявата е в сайта:0 дни
Тип строителство :Тухла – стара

Описание на имота

АКТ16АсансьорДо ключОбзаведенПанорама планинаСаниран Сигнализирай нередност за този имот

×
apartamenti.com – недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Иван Шопов на агенция АДРЕС – Кантора Сандански от Благоевград.
Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието.
Моля, свържете се с брокер Иван Шопов на агенция АДРЕС – Кантора Сандански от Благоевград за пълни подробности и допълнителна информация.