Дневен хороскоп за 29 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
185
Добави коментар

21 лунен ден, Луна в Риби

Луната е в Риби и създава настроение, което е по-скоро разпускащо, релаксиращо или поне с желание за такова.

Днес действително може да имаме нужда от повече почивка или пък да се занимаваме само с това, което ни доставя удоволствие и ни е приятно, иначе-  можем да ставаме раздразнителни, с променливо и импулсивно поведение или пък все ще намираме начин да избягаме от  рутина,  която не ни е твърде по вкуса.

Денят не е подходящ за твърде сериозни физически натоварвания,  възможно е да не протича по предварителен график,  може да сме по-отпуснати или разсеяни от обикновено  и ако имаме възможност да не се претоварваме,  това ще бъде доста добре, защото винаги е хубаво да се вслушваме в биологичния си часовник, вътрешните си усещания, физическия ни тонус и т.н.

Традиционно и докато Луната е в Риби-  нашата интуиция и впечатлителност се повишават в пъти, препоръчва се през това време да се вслушваме във вътрешния си глас, нашата душа може да ни подсказва неща, за които иначе оставаме глухи…

Докато Луната е в Риби  ние попиваме чуждите настроения подобно на гъба, така че е препоръчително внимателно да избираме своята компания, също- да канализираме мислите си в посока мечти, а не страхове, защото Луната в Риби  може да материализира  или да прокара пътища към едно от двете  и нека да са мечтите.

Денят е подходящ за укрепване  на най-близки и сърдечни взаимоотношения, приоритетно в дома и семейството, но не само…

Хубавата музика и пиенето на повече вода има подчертано лечебен ефект.

Овен, Лъв, Стрелец–  днес може да имате нужда от малко повече почивка, уединение или пък да намалите темпото. Интуицията ви е много силна, може да имате предчувствия, които да ви показват вярна посока, която да кореспондира с дълбоки  и духовни нужди, път и предопределености.  Денят е подходящ да хармонизирате най-близките си отношения в дома и семейството, но не само… Ако търсите някакви варианти за бъдещо развитие, тогава днес Луната може да ви ги даде като отговор, алтернатива, допълнителен шанс.

Телец, Дева, Козирог–  денят е изпълнен  с приятни преживявания  и с любими хора… В друг случай-  денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, може да проведете интересни, полезни или разяснителни разговори… Като цяло общуването ще се превръща в проводник на възможности или вид удовлетворение. Част от тях сами ще застават на пътя ви, но други вие може да отключите като шанс и с повишената си социална активност.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, носещ удовлетворение. Днес можете да защитите интересите си, с по-голяма лекота привличате онова, което желаете, възползвайте се от този хармоничен ден, така че да въздействате позитивно на кариерното си развитие или финансовото си състояние.

Риби, Рак, Скорпион–  интуицията ви е много силна, а влиянието ви  върху околните- почти магично.  Възползвайте се, за да реализирате ваша съкровено желание, направите проби в предпочитано от вас направление, всичко ще ви се получава с по-голяма лекота или ще установявате, че „ няма начин да няма начин“… Ако амбициите ми са толкова големи, тогава денят е просто спокоен, предразполагащ към релакс, намиране на повече време за развлечения и т.н.