Еко строителство на къщи и стандарт за качество

4
179
Добави коментар

    Екологичното строителство изисква  повече норми при неговото осъществяване, тъй като се използват енергийно-ефективни ресурси и това изисква осъществяване на повече контрол и правила за по-добри крайни резултати.  Разбира се най-вероятно с увеличаване на норми и стандарти, неминуемо ще доведе и до повишаване на разходите при строителство на екологични къщи, а оттам и тяхната пазарна цена.  

   Системата за контрол е съгласувана с ЕС и тази година се въвежда и у нас, като се акцентира върху качеството на материали, европейските стандарти за проектиране на конструкциите в строителството. Тази стандартизация ще повиши качеството не само на самите материали, но и ще се отрази върху  цялостното развитие на строителният сектор в областта на жилищното строителство. Това включва няколко главни фактора – икономически, социален и не на последно място все пак и екологичната сфера, която има много важно значение и върху другите две области. Тези фактора са взаимно свързани за правилно балансиране и получаване на положителни иновативни резултати  и  осъществяване на  зелени стандарти и  устойчиво развитие в строитлеството .

  Създава се една нова икономическа и бизнес среда, която със своят инструментариум работи за обединяване на целите и задачите на  една глобална устойчива система на общо развитие и резултати за цял свят.   

    Повече за устойчиво жилищно строителство на сгради, преустройства, ремонти може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари