Кои аксесоари за коса ще бъдат модерни това лято

1
129
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако големите диадеми за глава със сигурност бяха една от най-големите тенденции за аксесоари през последния есенно-зимен сезон. Сега е време банданите, копринените шалове, XXL скрънчитата и шнолите да диктуват правилата. Носени като бижу, за да обогатите външния си вид и да го направите по-интересен, летните аксесоари за коса черпят вдъхновение от минали епохи, особено от 90-те. Накратко, на плажа или в града важното е да имате нещо в косата си.

Забелязани по модните подиуми и профилите на знаменитости в социалните мрежи, това са аксесоарите, които могат да променят дори и най-скучните прически и визии. 

Скрънчита

Скрънчитата са по-известни просто като ластици. С изящен, красив и женствен външен вид и те са много повече от обикновени ластици, те са стилни аксесоари.

Купи 3 броя скрънчита

Бандани

Вечната тенденция, банданата се връща в центъра на вниманието на главите ни и тази година се потвърждава безспорната тенденция. 

Купи бандана 

Шноли

Прости, но ефективни, шнолките за коса се връщат от 90-те, удряйки право в сърцето всички тези, които обожават тази тенденция. Емблематични и символ на една епоха, те се превръщат в едни от  топ аксесоарите за коса на SS 2021.

Купи шноли за коса

Тагове
аксесоари, аксесоари за коса, бандана, красота, купи, мода, поръчай онлайн, скрънчи, стил, фиби, шноли