Дневен хороскоп за 05 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
210
Добави коментар

27 лунен ден, Луна в Телец

Луната  транзитира  през последните градуси на Телец и ще продължи да натяга  силна концентрация върху необходимостта, желанието- да защитаваме своите интереси. Ще забележим, че когато имаме конкретна цел или предизвикателство в това направление, тогава днес ще действаме упорито, до краен предел и вероятността да извършим преобразования, които са конструктивни- е повече от голяма.

Всъщност, можем да очакваме и решения в глобален аспект, които да имат подобно отражение.  Въпреки вътрешното напрежение, което мнозина може да изпитват под въздействието на различни фактори, а това да ги подтиква- да бъдат по-импулсивни, спонтанни и т.н.

Днес Луната ще ни възпира от подобни реакции, така че в повечето случаи и в крайна сметка-  ние ще действаме съобразно, в наша полза, а не обратното. В повечето случаи- ще съумяваме да владеем първо себе си, а след това и определени ситуации, тенденции и т.н.

Луната в Телец винаги ни дава шанс да привлечем онова, което е ценно за нас, можем да се възползваме  от тази аспектация.

По различни поводи разбираме- кои от нашите намерения могат да се материализират или ни носят полза.

Обикновено през това време слагаме стойност  на хора или обстоятелства  и тя е по-реалистична…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, повечето от тях ви носят удовлетворение  или ви дават шанс да подействат е позитивно  на вашето финансово състояние.  Денят е благоприятен да извършите положителни трансформации на работното си място, да утвърдите авторитета си, да се сдобиете с власт буквално И в преносен смисъл.  Като минимум- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви нанася щети  и т.н.

Телец, Дева, Козирог– денят е доста позитивен за вас,  вие ще влияете на тенденции  над обичайното, защото сте по-инициативни, защото се намират хора и обстоятелства, които ви подкрепят или в известен смисъл- днес сте надарени с доза късмет, възползвайте се по оптимален начин, това може да разсее или да канализира в оптимално позитивна посока известно напрежение, което ескалира в последно време и по различни поводи. Но днес вие насочвате събитията  и може да направите проби в избрано от вас направление.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес може да сте ангажирани с дела, които са изостанали в миналото, но сега вие ги наваксвате, може да успеете да въздействате на приоритети, за които сте отчитали до скоро че са извън контрола ви. В друг случай- пред вас се разкриват варианти, алтернативни пътища на развитие, особено, ако търсите такива. Звездите ви дават шанс да надникнете отвъд видимото, така по-лесно можете да насочвате  бъдещи перспективи на развитие  или това може да е повод за важен избор, който ще реализирате в пълна степен през следващите два-три дни.  Днес може да въздействате позитивно на най-близката си среда- в дома и семейството, може да получите тайна или неочаквана подкрепа  и със съответните позиции…

Риби, Рак, Скорпион-  днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, напротив, появяват се хора, които ви правят интересни или полезни предложения, могат да се превърнат в повод да разнообразите ежедневието си  или пък да очертаете нови и по-позитивни преспективи на развитие. Денят е подходящ да водите преговори, разяснителни разговори, да укрепвате важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н.  Динамичен и приятен ден  за повечето от вас…