Сребърни медальони за повече изящество и стил

1
152
Добави коментар
pepimili
pepimili

Висулка от сребро с камък 173112 от Mysilver.bg

Сръбърните медальони впечетляват със своята уникалност. Често биват бъркани с висулките, затова тук ще разясним основното различие между тях. Външно медальонът прилича на висулката, но ако го отворим ще открием снимка на любим човек. Медальоните датират още от древността. Те не са просто бижу, а дълбока символика. Медальонът е символ на любов и преданост, всеотдайност и загриженост. Символиката да носим облика на любимо същество в близост до сърцето си е изключително трогваща.

В далечното минало почти всяка дама е имала поне по един медальон. Днес те също са актуални. Среброто е най-предпочитания материал за този вид бижу. Предвид химикофизичните си свойства, то е лесно за обработка и същевременно достатъчно устойчиво и би могло да се поддържа в домашни условия.

Сребърните медальони не са просто класика и стил, те придават онзи привкус на романтика, нежност и любов. И днес те са прекрасен подарък за любим човек. Бъдете смели и изразете любовта си с подобен дар към любим, майка, деца.

Висулка от сребро с камък 173106 от Mysilver.bg

Често медальоните биват декорирани със скъпоценни камъни. Медальоните са голямо предизвикателство за бижутерите. Те трябва да предадът духът на времето и същевременно да ги освежът със съвременния облик на настоящето. Сребърните медальони са прекрасна възможност бижутерът трореж да разгърне креативността си максимално и увивително да я имплементира в сребърното бижу. Медальонът е изключително лична вещ. Той носи тайни и спомени. Символ на необятната човешка душа, преминаваща през предизвикателствата на времето и отстояваща своите ценности и устои.

Медальоните днес се изработват както от чисто сребро, така и се комбинират с други скъпоценни метали като злато и платина. Това придава по-голяма стойност на аксесоара, но не го прави по-малко предпочитан. Напротив. Бъдете смели и възобновете традициите в бижутерската естетика. Подарете на себе си или приятел медальон.