Дневен хороскоп за 08 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
197
Добави коментар

29 лунен ден, Луна в Близнаци/Рак

До 15:30  бг време  Луната е в Близнаци и ще продължи  да усилва информационният поток, носейки важни новини или такива, които разкриват тайни, там където ги има.

Трябва да се има предвид, че Луната е намаляваща и ден преди Новолуние, а това предразполага към развръзки, показателни събития, които могат да ни покажат евентуални грешки или точно обратното- да ни дадат шанс, особено през втората част на деня и вечерта…

След 15:30 Луната преминава в Рак и ще аспектира Юпитер- по различни поводи можем да разберем дали късметът е на наша страна, трябва да ценим високо хора и обстоятелства, които ни подкрепят, също- можем да надникнем в по-далечното бъдеще.

Докато Луната е в Рак ескалират предчувствия, които в повечето случаи ще са точни. Можем да разчитаме над обичайното на вътрешния си глас, за да избираме вярна посока, че и да привлечем онова, което желаем най-силно. Опитайте, може и да се изненадате приятно, концентрирайте се върху въпрос, цел и може отговорът, решението да застанат на пътя ви. Все пак денят не е подходящ за започване на нещо съвсем ново, а по-скоро за канализиране на текущи възможности и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец–  през първата част на деня чувате интересни или важни новини, които ви показват  на кого и в каква степен можете да разчитате, дали се движите в правилна посока и т.н. Не ви липсва внимание и подкрепа, но все пак, ако някой не е твърде коректен към вас, ще имате достатъчно подсказки, за да разберете. Дребни действия могат да имат широко отражение  върху контакти, които са приоритетни за вас.  В следобедните часове и вечерта  може да имате нужда от повече почивка, да обърнете внимание на близките си или е внимателно ще избирате  компанията си.

Телец, Дева, Козирог–  първата част от деня е доста динамична, можете да наваксате дела, които са изостанали във времето, въпреки че денят може и да не премине по предварителен график, поради допълнителни задачи, понякога- идентифициране на скрити процеси, които ви влияят. В следобедните часове и вечерта- може да чуете добри новини, такива, които да порадват сърцето ви или пък- водите конструктивни разговори, изчиствате евентуални недоразумения. Подходящо време да оздравите отношенията си…Ценете високо хора, които ви подават ръка, правят ви предложения през това време, струва си да ги обмислите, в повечето случаи. Мнозина се разтоварват в приятна компания.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня сте социално много активни, често се превръщате в център от внимание и въздействието ви върху околните е значимо. В известен смисъл- можете да сбъднете съкровена мечта, разбирате до колко тя е осъществима, ако има неточности- разделяте се с тях подобно на илюзии, но това също е полезно, за да освободите място, ако се налага за нещо ново и по-перспективно. Все пак през първата част от деня влияете на тенденциите над обичайното, възползвайте се! Следобед и вечерта можете да спечелите нещо ценно за вас, което да ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Може да получите подарък, бонус, повишение, морално удовлетворение…

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня се стремите да наваксвате с дела, които са се натрупали във времото, но не са разрешени, не всичко протича по предварителен график. Случващото се прилича на развръзка, все едно можете да получите награда за полагани до този момент усилия или пък, ако не всичко се развива според очакванията ви- да  оставите зад гърба си онова, което е деструктивно и изживяло своето време, ще имате избор, ваианти, в повечето случаи. В късния следобед и вечерта- все ще се намери нещо, някой, които да порадват сърцето ви. Интуицията ви през това време е много силна, може да имате предчувствия, нека те ви водят, да ви помогнат да откриете своето щастие…