Дневен хороскоп за 09 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
132
Добави коментар

30 лунен ден, Луна в Рак, Новолуние

Днес и утре сме под влияние на Новолуние, което в повечето случаи ще носи в себе си обогатяващи семена, ще има позитивно отражение върху различни нива, приоритетно- може да се намери изход от ескалиращо напрежение, което е свързано с парични потоци, доходи и т.н.

В глобален аспект- могат да се вземат управленски  решения, които да имат позитивно отражение върху потребление, социално-значими организации и теми, които са свързани с финанси.

В личен план- всеки един ще може пак така да стабилизира материалното си положение или да постигне вид сигурност като разчита на най-близката си среда, приоритетно- семейството, но не само.

Традиционно зодиакалният знак Рак отговаря точно за дома и семейството. По „астрологично разписание“, сега най-силно можем да влияем на тази сфера от живота си и си струва да се възползваме. Звездите дават шанс да се подобри и хармонизира тази среда..

Подходящо време за справяне с битови и имотни казуси…

Новолунието винаги се свързва с „ново начало“, препоръчително е днес и утре да се възползвате от тази своеобразна „приливна вълна“, за да стигнете целите си.

Можете да извършите и други базисни преобразувания в живота си и според това- в каква посока ви насочват спонтанни шансове, понякога и изненадващи, пак така-днес и утре.

Също- като се доверявате на инстинктите си и интуицията си, може да имате предчувствия и да избирате вярната посока…

Чувствата извират от душата и не могат да бъдат скрити и подправени, по-скоро са спонтанни, искрени, демонстративни. Можем да влияем и на тази сфера от живота също, но там, където има почва…

Кармични натрупвания в името според нумерологията….

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Изкуството да разпознаваш хората по жестовете

Овен, Лъв, Стрелец– денят е емоционален, инстинктивно ви насочва към промени, които може да са базисни, да се отразят приоритетно на доходите ви, на онова, което имате, да променят декорите около вас, приоритетно в най-близката среда- дома и семейството, но не само. Отлично време за оздравяване на връзки, които могат да допринесат за по-доброто ви финансово състояние, благодествие-общо. Част от преобразуванията ще ескалират по външни причини, други е хубаво вие да инициирате и в желана от вас посока. Денят като минимум е показателен за силни и слаби звена във всичко горе-изброено, така че да вземете мерки, да посеете семена днес и утре, които искате да прорастват дълго.

Телец, Дева, Козирог- това Новолуние, което е като своеобразно ново начало и под чиито въздействие сме днес и утре- ще се отрази на вашите взаимоотношения, партньорски, лични и делови. В повечето случаи това ще е като отправна точка, след която спонтанно могат те да се обновят, заздравят, да се изчистят евентуални недоразумения от миналото, там, където за това има почва. Днес няма да ви липсва компания, ценете високо подкрепа, която получавате. Възможни са разяснителни или емоционални разговори, които пак така да зададат нов тон…

Водолей, Везни, Близнаци– Новолунието под чиито въздействие сме днес и утре- ще обнови вашите доходи или професионална реализация. В повечето случаи преобразуванията ще са положителни за вас или поне- ще се разкриват варианти пред вас, ако те са ви нужни. Част от случващото се през идната седмица ще е по външни причини, но вие също можете да влияете, насочвате, „посеете семена“, които искате после да прорастват и в бъдеще. Случващото се днес и утре е много показателно, съответно- какво ви подкрепя, евентуално- препятства успехите ви. В началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се…Ценете високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят и могат да ви подействат обогатяващо- в един по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– това Новолуние е позитивно за вас, то ви дава шанс да се сдобиете с по-голяма популярност, да разгърнете потенциала си, да сбъднете ваше желание, което кореспондира с вашия път и предопределеност. Днес по-лесно влияете на тенденции, може да имате силни предчувствия, полезно е да се доверявате на инстинктите си. Хубав ден да обновите сърдечните си връзки, не е изключено да преживеете ярки емоции, някой да докосне сърцето ви, самите вие може да действате така /интуитивно, креативно/, че да окажете силно влияние върху обект на вашето внимание и със съответните последици..