Дневен хороскоп за 15 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
168
Добави коментар

06 лунен ден, Луна в Дева/Везни

До 17:00 бг време Луната е в Дева, можем да очакваме през този период ескалация и прояви на значима воля, прагматизъм, които могат да доведат до трансформации на различни нива в живота ни, в приоритетна и избрана цел за всеки, който се е фокусирал и е успял да вникне в детайли, които няма да допуснат грешки, ще доведат до оптимално добър резултат.

Денят е продуктивен, фокусира ни върху професионална реализация или отхвърляне на дела, които са рутинни, но и оздравителни, днес можем да се справим с тях оптимално добре.

Подходящо време да се докажем на работното си място и да получим вид опека от власт-имащи персони, да се изкачим по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Ако амбициите не са толкова големи, тогава поне ще отхвърлим задачи, които изискват повече старание, способност да демонстрираме и развием стремеж към съвършенство, концентрация, упоритост, характер, благодарение на които можем да стоим здраво стъпили на  земята, защото правим и това, което трябва, когато трябва, не се водим само от „искам“ и до колко сме способни на това и със съответните последици разбираме днес в различна степен.

В късния следобед и вечерта Луната вече ще транзитира през Везни и мнозина ще изпитат спонтанно желание да споделят чувства, мисли преживявания, за да се разтоварят, открият подкрепа. На този етап обаче не можем да разчитаме на типичната обективност на Везни, субективни и силни емоции влияят на преценката, но нека това да е повод да се изчистват различията, дори и с известно напрежение. Нали точно промяната, външните влияния ни развиват, това е водещо условие, въпреки че не при всеки се отразява еднозначно, но можем да го приемем като тест-урок с крайна цел- хармония и разбирателство с най-важни за нас хора.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е натоварен с множество ангажименти, рутинни, но в повечето случаи с благотворно отражение върху репутацията ви, обществено положение и т.н. Прекрасен ден да се докажете на работното си място и да направите своеобразен пробив в тази сфера от вашия живот, да получите вид опека от влиятелна личност, ако се стремите към такава. Дребни действия или събития могат да имат широко отражение върху кариерното ви развитие или поне са показателни, можете да въздействате и насочвате над средното ниво, възползвайте се, за да отключите възможности, въпреки че част от шансовете сами ще застават на пътя ви. Хубав ден за печалби, подаръци- буквално и в по-широк смисъл, повишение на доходите. Вечерта се разтоварвате в приятна компания, все пак не е изключено и известно напрежение в общуването, нека това да се превърне в повод за отстраняване на евентуални различия.

Телец, Дева, Козирог– днес вие можете да направите пробив в избрано от вас направление, да сбъднете съкровена мечта. Без преувеличение може да се каже, че сега самите обстоятелства работят във ваша полза, вие притежавате доза късмет и ако ги съчетаете с обективност, толерантност, не злоупотребите с тази сила, тогава мнозина ще постигнат успехи, на които ще разчитат дълго след това. Влияете подчертано на обкръжението си, можете да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, да се сдобиете с популярност- буквално и в по-широк смисъл. В  късния следобед и вечерта могат да ескалират странни новини и предложения, които да внесат известно напрежение, въпрос на избор е как ще реагирате.

Водолей, Везни, Близнаци– повечето от вас проявяват висока адаптивност и това ви помага да се справяте с дела, които сте отчитали за извън контрола си до скоро, натрупали са се във времето без решение и т.н. Скрити или неочаквани шансове също могат да застават на пътя ви, обходни пътища към целите ви, варианти, „аварийни изходи“. Може да получите и своеобразна награда за полагани до този момент усилия, поне разбирате- с какво си струва да продължите напред и какво следва да оставите зад гърба си или да го продължите, но чрез вид реформа. Хубаво е да проследявате причинно-следствени връзки, да се вслушвате повече в мнение различно от вашето, така ще успеете да сглобите една цялостна картина и да изберете най-вярната за вас посока.  В късния следобед и вечерта, ако сте таели нещо в себе си до този момент, то сега спонтанно ще изригне на повърхността. Расте решимостта и волята ви, също да „вземете нещата в свои ръце“ и всичко ще бъде наред, ако вече имате ясен план и за по-далечна перспектива.

Риби, Рак, Скорпион– днес водите доста конструктивни разговори, не е изключено да се появи личност, която да ви подкрепи и да преобрази живота ви в положителна посока или поне да ви даде някакъв шанс, който е отправна точка, дори и чрез преговори и предложения на този етап, които да очертаят по-светло бъдеще, с повече възможности. Струва си сега вие самите да сте социално по-активни, да изказвате идеи, намерения, които да получат вид одобрение, вероятността за това е доста голяма. Популярността на мнозина расте или това е отличен ден да наложите авторитета си в колектив, да попаднете под нечия опека. Подходящо време да укрепите партньорските си отношения. Показателно е до колко сте си близки с вашата половинка, днес можете да влияете силно на тази сфера от живота си, да насочвате, възползвайте се! Можете да се разтоварите в приятна, приятелска компания. Вечерта се пазете от недоразумения, заложете на диалогичността, за да изчистите евентуални различия, ако те съществуват, ще ескалират и е въпрос на избор как ще реагирате.