Нимфия (Nimphia) средство за премахване и изваждане на кърлежи (акари)

3
385
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Нимфия (Nimphia) е метална примка за безопасно отстраняване на кърлежи (акари)

Описание: Нимфия (Nimphia) е най-добрият специализиран уред за лесно и безопасно отстраняване на кърлежи (акари) предлаган в България и Европа. Уредът е тестван многократно от фирмата ни за вадене на кърлежи и винаги е бил изключително прецизен. Нимфия (Nimphia) e фина механична метална примка разработена в Германия специално и единствено за безопасно премахване на кърлежи от човешкото тяло. Продукта няма алтернатива и е най-прецизно изработения в своя клас продукт и е на топ цена от 16 лева. Средството за премахване на кърлежи е подходящо за многократна употреба и е лесна за носене навсякъде сред природата, където вредителите могат да ви нападнат – лесно се побира дори в портмоне.

Начин на употреба на средството Нимфия:

Отстранете предпазното фолио от опаковката, ако вече сте използвали Nymphia и преди, преминете към следващото действие. Хванете Nymphia посредством металната пластинка и притиснете телената жичка на най-широкото ѝ място към кожата, така че кърлежът да попадне в средата на примката.Издърпайте плавно назад, така че акарът (кърлежът) да се захване с предната най-тънка част т.е. на острието.Изтеглете назад без да усуквате, въртите или кривите, така че кърлежът да се отдели без да му се счупи хоботчето. Ако кърлежът не се отдели по този начин, повдигнете го съвсем леко и отново изтеглете леко назад.Отстраненият кърлеж е добре да запазите в плътно затворено шишенце или буркан и да се занесете за изследване в НЦЗПБ. Това се прави ако имате съмнения, че е заразен. В противен случай го унищожете веднага, чрез изгаряне и никога не го стискайте с ръце – пръските от кърлежа също пренасят зарази при попадане в конюктивата на човешкото око.Важно: Не горете кърлежа докато е върху Nimphia, защото така може да нарушите прецизността на телената жичка при евентуална следваща употреба.

Действие на продукта: Отличната иновация на института Робърт Кох – Германия е механично средство за премахване на кърлежи от човешкото тяло на много изгодна цена, гарантираща най-високо качество. Nimphia е примка за отстраняване на акари, която е изградена от прецизна жичка с диаметър 60 µm, която е много по-деликатна от обикновените пинцети и премахва успешно дори най-малките кърлежчета, непосредствено след ухапването.

Разходна норма: Уреда Нимфия е за многократна употреба.

Област на приложение: Ефективната примка за отстраняване на кърлежи (акари) е предназначена за многократни обработка на различни участъци от кожа, където се забелязва ухапване или наличен паразит.

Важно: След употреба дезинфектирайте примката на уреда като я потопите за кратко в спирт ( 90°). Не се препоръчва употребата на тампон или други механични методи за дезинфекция с цел запазване прецизността на металното острие. Nymphia е единственото клинично изпробвано средство, което отстранява кърлежа, като захваща „хобота” му. Освен това компенсира треперенето на ръката и предотвратява травми по кожата.

Препоръки: Прецизната примка Nimphia освен, че е на ексклузивна цена е средство, което се препоръчва от: Здравната служба към провинция Баден-Вютемберг, Германски съюз по борелиоза и кърлежов енцефалит (TBEV), Немската Пациентска организация и Дружеството по борелиоза, Германски ловен вестник и университет Нюшател, Швейцария.

Наименование: Нимфия (Nimphia) – метална примка за отстраняване на кърлежи по хората

Произход: Германия

Опаковка: 1 бр.

Още ефективни продукти