Дневен хороскоп за 17 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
117
Добави коментар

7 лунен ден, Луна във Везни

Днес и утре- Луната във Везни ще разгаря сериозни дебати, които могат да се отразят на различни нива от живота ни и да се отразят на статуквото, което се реформира или руши, зависи какво искаме, а и какъв предел от възможности са ескалирали.

Днес все още можем да разчитаме на доза толерантност, реагираме и говорим емоционално, но има чуваемост. Утре някой нагласи за компромиси ще изчезнат, ще преобладава смелостта, вид крайности в настроения, понякога- съответни превратни събития, новини.

Ако се концентрираме върху тенденциите днес и в индивидуален аспект, то следва да се каже, че в професионален аспект- ще търсим вид подкрепа, за да утвърдим позициите си, защитим репутацията си и като демонстрираме най-доброто от себе си, това може да се налага и по външни причини или поради собственото ни и повишено честолюбие.

Желанието за вид одобрение е значимо и можем да сътворим чудеса от храброст, за да го получим.

Традиционно и докато е Луната във Везни се осветяват важни за нас връзки, партньорски отношения. Така ще бъде и сега, бих казала в доста по-ярки краски от обичайното. Много по-леко, спонтанно и с огнен ентусиазъм- ще споделяме своите чувства, ще правим всичко възможно, за да привлечем още повече вниманието на обект на нашето внимание. Страстите се разгарят, ако всичко е наред- мнозина ще намерят време за развлечения и ще преживеят незабравими мигове с любим човек.

Ескалират флиртове, бързо започване на любовни авантюри, настроението за развлечения или да „дадем на душата си онова, което иска“ е над средното ниво…

Евентуално напрежение се поражда точно от липса на достатъчно внимание…Припомням, че Венера и Марс са в Лъв и не бива да засягаме достойнството на никой, това трудно ще се прости и още по-трудно ще се забрави…Същевременно, комплиментите ще се ценят високо, ако са искрени…

В обществено- значим или глобален аспект- статуквото продължава да се руши, трансформира, но тук ще прибавим, че думата на „народа“ има мощно въздействие, отражение върху управляващи структури и тази тенденция ще продължи до края на седмицата.

Случващото се днес и предимно утре- ще има преобразуващ, като минимум- показателен ефект и за това какво предстои…

Овен, Лъв, Стрелец–   днес няма да ви липсва внимание и компания. Денят е много подходящ да се разтоварите в приятна компания, да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, да намерите време и за развлечения. Не са изключени разяснителни разговори или такива, които разкриват чувства и преживявания. В повечето случаи всичко ще е наред, ще ви дава шансове на различни нива и то точно- следствие   на подкрепа, одобрение…Ако   все пак не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, това ще е сериозен признак, че в отношенията ви- лични или делови предстоят промени, анализирайте причините обективно, за да направлявате   следствията. Водещо условие за успехи,   включително професионални- диалогичност, привличане на вид опека, одобрение, сега това е напълно възможно, защото вие демонстрирате качествата си по един по-ярък и неповторим начин.

Телец, Дева, Козирог–       повечето от вас са натоварени с множество ангажименти, налага им се да балансират между лични и служебни приоритети или да се съобразяват с външни фактори. Самите вие обаче, се чувствате достатъчно мотивирани или предизвикани, за да защитите интересите си, така че повечето от вас ще направят пробив в избрано от тях направление и   можете да получите отлични резултати или да материализирате желанията си. При всички случаи- днес можете да спечелите нещо важно за вас, появяват се шансове да повишите доходите си     или да им подействате положително, ако това се налага- действията ви сега ще бъдат особено ефективни.

Справяте се с дела, които са се натрупали във времето или до скоро сте отчитали за извън контрола ви.

Водолей, Везни, Близнаци– днес често ще се оказвате в център от внимание, защото вие сте по-инициативни и получавате съответна подкрепа или спонтанно на пътя ви застават хора и обстоятелства, които дават нови възможности, ако ги търсите, разнообразяват и освежават ежедневието ви. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, все се намира някой, нещо, което да порадва сърцето ви. Възползвайте се от аспектацията на звездите, за да наложите мнението си, получите по-широка подкрепа от околните или пък- оздравите сърдечни връзки, ще можете, ако искате, намерите време и за отдих, занимания с хоби, вид развлечения и т.н…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, дава ви възможност да се справите с всички дела, да се представите в оптимално добра светлина на работното място и със съответните позитиви- морална или материална подкрепа, шанс да спечелите нещо важно за вас, да повишите доходите си и следствие на одобрение, ако условията на труд го позволяват. Хубав ден за печалби- буквално и предимно финансови, но не само…Някой от вас ще се справят със задачи, които са изостанали, натрупали са се във времето и се отразяват на различни нива, включително- среда на съществуване, емоционален фон, репутация и т.н.