Дневен хороскоп за 18 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
159
Добави коментар

10 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион изостря нашите сетива и инстинкти, ако има скрити опасности, то ние ги надушваме във въздуха и все едно сме настръхнали в готовност да се предпазваме от евентуални врагове или вид провокации.

Скорпион е знак, който е в очакване на „зимата“, ако ми позволите подобна асоциативна препратка, така че той е склонен да се концентрира върху предстоящи трудности, да се мобилизира и да търси ресурси, понякога скрити и невидими на пръв поглед възможности, способи, за да се предпази или оцелее в кризисни ситуации.

И така, докато Луната е в Скорпион ние преминаваме през малки или по-силни емоционални кризи, дълбоки вътрешни трансформации, които могат да изкарат на повърхността потискани до този момент качества и в оптимален случай те ще ни направят по-силни, въпреки че не е изключени и обратното, ако липсва вяра в собствените ни способности, тогава човек става агресивен, неспокоен, отмъстителен, отключва се една тъмна страна на характера…

Предстои да видим, но това е винаги интересен период, защото виждаме околните от един непознат ъгъл, те могат да ни изненадват, ние тях също, по различни поводи разкриваме една страна в себе си, която показва какви страсти бушуват в душата ни, как реагираме в изпитващи моменти и на какви морални стойности разчитаме.

Тестват се множество отношения за здравина, лични или делови.

Трябва да се пазим от по-песимистични или критични настроения.

Днес ние можем да защитим онова, което имаме- любов, пари и др., а може и да го изгубим, ако преобладават- ревността, егоизмът или просто нещо не е наше и трябва да напусне живота ни.

Равносметки какво сме готови да дадем, жертваме, за да получим- също са твърде вероятни…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, може да ескалират разговори, които ви добират до скрита информация, може да узнаете тайни или да изкажете, чуете думи, които да ви подействат по подобен начин и да променят отношението ви към определени личности от вашето обкръжение. Днес вашите връзки може да се тестват за здравина- здравите ще стават по-здрави, включително чрез разяснителни разговори, които ако не са винаги приятни, то са полезни и съответно имат оздравителен ефект. Преобладават печалби или загуби- буквално или в по-общ смисъл според това дали получавате подкрепа финансова или морална или точно обратното. Подходящо време за равносметки, вземане на важен избор.

Телец, Дева, Козирог– звездите осветяват партньорските ви отношения, важни за вас връзки. Може да проведете доста емоционални разговори, да си изкажете истини, които да преобразуват чувствата, привързаността, представата за отсрещната страна. Денят от една страна изкарва на повърхността някой слабости, ако има такива, а от друга- дава шанс чрез повишена адаптивност, желание- да се изчистят евентуални различия. Част от чутото внезапно може да преобрази отношенията ви и нека това да е в позитивна посока. Представяте себе си в различна светлина, може да реагирате изненадващо, но и човека срещу вас също. Дори и всичко да изглежда спонтанно като проявление във връзките, всъщност първопричините ще бъдат много по-дълбоки и е хубаво да ги проследите, анализирате.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво поради допълнителни задачи, включително такива, които са изостанали, но натрупани във времето, отразяват се на благоденствието ви, онова, което имате в един по-широк смисъл, на репутацията ви, стабилността ви. Може да ви се налага да сте мобилизирани, по-дейни и точно така ще получите оптимално добри резултати, ще превъртите някой предизвикателства в полза. Полезно е да се пазите от своеобразен конфликт на интереси, понякога спорове по чисто финансови въпроси. Може да преоцените връзките си и според това- дали ви носят полза или пък загуба, отново в един по-широк смисъл. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни, като не губите по-далечни перспективи от поглед, тогава това може да бъдат полезни инвестиции в любими хора, вас самите, бъдещето ви и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес вие можете да разчитате на повишена интуиция, способност да влияете на околните над обичайното, да насочвате събития и тенденции, които зависят предимно от вас като краен резултат. Това е сила, но и отговорност. Може да сте по-склонни да виждате опасностите, отколкото възможностите, да имате предчувствия или да ескалират не твърде позитивни нагласи. Така сами можете да предизвикате обратен от желания резултат, бъдете внимателни…Не са изключени изненади, показателни събития, които касаят ваши отношения..Ако има нещо, което е изостанало, но не е намерило изход в  миналото, то сега ще напомни за себе си чрез разяснителни разговори, събития и т.н. Подходящо време да хармонизирате най-близката си среда, като действате различно, адаптивно, интуитивно с поглед към по-далечно бъдеще, особено, ако виждате, усещате, че декорите около вас се менят безвъзвратно, а вие трябва да реагирате по оптимално правилен начин.