Батути и Трамплини

1
127
Добави коментар
pepimili
pepimili

Батутите са чудесен продукт, който позволява забавлението на децата докато правят физически упражнение, което подобрява физическото им състояние, координацията, спомага за изгарянето на излишната мастна тъкан, подобрява кръвообращението и спомага за развиване на хармоничната фигура без претоварване на ставите. Предимствата при закупуване на батут са наистина много.

Какво трябва да знаем, когато правим нашият избор?

Първостепенен фактор за избор на батут е това с колко място разполагаме. Съветваме всички добре да измерите мястото с измервателен уред като оставите достатъчно място от вън за да може да се минава свободно. Също така не е добре да монтирате батута близо до стени и покриви, тъй като децата може да се наранят.Екстрите на батута не са за пренебрегване. Съветваме да разгледате моделите и да сравните техните характеристики. Част от екстрите, които трябва да гледате са има ли включена предпазна мрежа, за колко килограма е предвиден продукта, има ли в комплекта покривало за пружините и какви допълнителни аксесоари има включени.

Батутите са устойчиви на атмосферни влияния и предназначени за целогодишена употреба в градината, в задния двор или в парка.