Huawei P40 Pro 5G 128GB / 8GB RAM Black

1
210
Добави коментар

Смартфон Huawei P40 Pro 5G Dual Sim, цвят черен.

Huawei P40 Pro 5G има 6.58″ OLED дисплей. Защитен по IP68 стандарт за устойчивост на прах и вода.

Процесора е 8-ядрен HiSilicon Kirin 990 5G (7 nm+) до 2.86 GHz.

Вградената памет е 128 GB и 8 GB RAM памет, както и сензор за пръстов отпечатък под екрана.

Huawei P40 Pro 5G поддържа NM (Nano Memory) карти за допълнителна памет до 256 GB.

Владее магията на фотографията

Изразете себе си се с помощта на четворната Ultra Vision Leica камера, като правите снимки и видеоклипове винаги и навсякъде, където пожелаете. Време е за революция в представите за скорост и мощност с ултра-модерния чипсет Kirin 990 5G. Иновативният дизайн надгражда визуалните забавления и ергономичния комфорт. Изследвайте настоящето и бъдещето с Huawei P40 Pro.

Четворната Ultra Vision Leica камера работи хармонично и винаги ви помага да снимате денем и нощем, без значение дали обектът е близо или далеч. Заснемайте това, което виждате, без усилия, изразявайки вашето настроение, чувства и емоции.

Основна SuperSensing камера 50 MP

1/1.28-инчов Ultra Vision Sensor
RYYB цветна филтърна матрица
Octa PD автофокус
Абсорбирайте големи количества светлина и детайли за супер яснота

12 MP телефото камера

5x оптичен зуум
10x хибриден зуум
50x максимален зуум
Дистанцията не съществува

40 MP широкоъгълна кино камера

1/1.54-инчов сензор
4K видео при ниска осветеност
Телефото видео
Видео в ултра-забавен каданс
Кинематографска видеокамера с разнообразие от функции

3D камера за дълбочина

Отчитане на дълбочината в реално време
Създавайте „боке“ ефект на професионално ниво

Водещият в индустрията 1/1.28-инчов сензор със супер голям размер на пиксела от 2.44 μm вече е наличен и в смартфон. С помощта на цветната матрица RYYB, той осигурява приемане на огромно количество светлина, високо динамичен обхват и ниско ниво на шума в снимките. С поддръжка за биниране на пиксели „4 в 1“ и Octa PD автофокус, основната камера с 50 MP поставя нови дефиниции за заснемане със супер яснота и прецизни детайли, без значение от това колко е сложна сцената и какви са условията на осветеност. Технологията Huawei XD Fusion Engine, захранвана от усъвършенстван процесор за графична обработка (ISP) и невронен процесор (NPU), е напълно способна бързо да обработва огромното количество информация, подчертавайки изключителната яснота на ниво „пиксел“ при всяка снимка, и денем, и нощем.

Перископният дизайн на системата за ултра-приближение SuperZoom използва няколко лещи в компактен корпус. Така можете да виждате ясно както обектите пред очите ви, така и тези извън полезрението ви. Иновативният RYYB сензор осигурява 40% повече светлина, дори и при слаба осветеност. А усъвършенстваната AIS плюс OIS оптична стабилизация на изображението осигуряват ненадмини резултати при приближение до 50x.

Новата комбинация от усъвършенствана 32 MP предна камера с автофокус и IR камера за дълбочина, създадат перфектното селфи с естествен „боке” ефект. Интелигентната оптимизация на светлината, цвета на кожата и детайлите от текстурата са по-прецизни и по-персонални, за да се влюбите в правенето на селфита.

Докосване, изпълнено с вълнение

Магически дизайн в ръката ви. Вдъхновен от красотата и формата на течащата вода в природата, четворно извитият в ъглите преливащ дисплей е иновация, която разтваря всички аспекти на бариерите пред визията и въображението. С честота на опресняване от 90 Hz можете истински да се насладите на потапящата гледка по целия плавно преливащ екран. Средната рамка и предпазните извити ъгли пренасят хармоничната визия и към усещането в ръката ви.

Елегантност в дълбочина

Huawei P40 Pro въплъщава чистотата на природата в своите наситени цветове. Рефракционната матова повърхност подчертава ефирното усещане за дълбочина, което разкрива елегантност и вътрешен мир във всеки нюанс.

Уникална производителност за истински изживявания

Отдайте се на ултра-бързата скорост с първия в света чипсет Kirin 990 5G с вградена 5G SoC9. Благодарение на 7nm+ EUV технологията и иновативните архитектури на централния процесор, Huawei P40 Pro постига висока ефективност и гладка производителност. Ще бъдете изумени от изключителната графична производителност на Mali-G76 MC16 GPU, ненадмината обработка на изображението с помощта на надградения процесор за обработка на изображения и разширените AI възможности на двуядрения невронен процесор.

Завладяващ гейминг под контрол

Надградената технология за изображения интелигентно оптимизира кадрите, за да осигури гладко възпроизвеждане при по-ниска консумация на енергия. На удивителния дисплей с 90 Hz очите ви ще видят истинската разлика при игра с 90 к/сек. Геймингът сега е по-плавен и по-стабилен и остава възможно най-дълго с висок брой кадри. Не се тревожете и за проблеми с прегряване, тъй като уникалната система SuperCool със слой от 3D графен е съчетана с ултратънка VC за ефикасно освобождаване на топлината.

Не спирайте и се наслаждавайте всеки ден

Иновативната архитектура на централния процесор осигурява висока енергийна ефективност. Механизмът за интелигентно разпределение на ресурсите оползотворява по-добре батерията с 4200 mAh за да постигне по-висока производителност и по-дълго време на работа.

40W Huawei SuperCharge

Отпуснете се и пийте едно кафе. Когато сте готови, телефонът ви ще бъде напълно зареден.

27W безжично Huawei SuperCharge

Насладете се на лесен, безопасен и бърз начин за зареждане. Вземете телефона си, когато пожелаете.

27W Huawei SuperCharge безжично зареждане в автомобил

Лесно и бързо зареждане по време на шофиране. Оползотворете по-добре времето си.

Обратно безжично зареждане

Доближете се, за да споделите своята обич и заряд.

 

Видео за Huawei P40 Pro 5G.