Транспорт на извънгабаритни товари – Cargo Planet

1
183
Добави коментар
pepimili
pepimili

Превозът на извънгабаритни товари е специфична дейност, която изисква комплексни познания и опит. Карго Планет има дългогодишен опит в организацията и реализацията на този тип транспорт. 

Обикновено извънгабаритният товар е много скъп, трябва да бъде доставен навреме и невредим, нерядко изисква допълнителна подемна техника като кранове. Необходимо е транспортът да бъде координиран с Пътна полиция и АПИ, като нормативната база изисква изготвянето на специални документи и оборудване. 

Под изискванията на наредбите попадат превозни средства с обща маса над 45 тона, както и такива с височина над 4,30 метра, широчина над 3,30 метра и дължина над 22 метра. Ако превозното средство и товарът надвишават 4,50 метра, разрешителното за транспорт се съгласува с още редица институции като НЕК и Железопътна инфраструктура.

Карго Планет може да ви съдейства за организацията на транспорта на подобни товари и в чужбина, където също трябва да се съблюдават редица изисквания, вкл. и забранените за превози дни.

Ние ще ви осигурим превозно средство, изцяло съобразено с нуждите на превозвания товар, при необходимост ще ви осигурим ескорт и ще съгласуваме движението на товара по пътната мрежа. За повече информация се свържете с нашите консултанти на [email protected] или на телефонните ни номера.