Дневен хороскоп за 21 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
153
Добави коментар

13 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната транзитира през последните градуси на Стрелец, Стрелец е огнен знак и като типичен такъв- действа с ентусиазъм, а не чака- щастието да отиде при него.

И така, ако днес имаме конкретно желание, тогава ние ще проявим голяма целенасоченост и въодушевление, за да получим онова, което искаме.

Възможно е да се проявят  обстоятелства и хора, които да ни действат по подобен начин, който повдига адреналина ни, правилни по-действени  и т.н.

Ако някой държи на нас, тогава ще изразява своите чувства почти без задръжки, спонтанно, искрено, понякога с леко преувеличение за повече цвят и ефект.

Денят е прекрасен да се разтоварим в приятна компания, да обърнем повече внимание на любими хора, да скрепим сърдечните си връзки, мнозина ще почувстват в подобен подтик и ще отговорят по подобаващ начин, както казах вече- можем да бъдем стимулирани в тази посока и от външни фактори, конкретни лица и т.н..

Днес всеки ще намери някакъв начин  да порадва сърцето си, да последва мечтите си.

Не ни е лесно да се задържаме на едно място,  дори и на подсъзнателно ниво- не малко хора ще имат нужда да разчупят статуквото, да излязат извън границите на традиционното, може и чрез пътувания…

Рутината дразни или изморява над обичайното.  Слънцето за последно е в зодиакалния знак Рак, може да имаме предчувствия, но и хубави усещания, че някаква трудност е на път да остане зад гърба ни  и в повечето случаи ще е точно така,  постепенно  и през последната десетдневка на юли, както и през август…

Зодия Рак и другите зодиакални знаци…

Асцендент и релокации….

ТЕРАПИЯ С МИКРООРГАНИЗМИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОРОНАВИРУС

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е напълно позитивен за вас, инициативността ви е много висока, защото имате силни желания, които обсебват съзнанието ви, но и ви дават знак, че могат да се реализират на практика. Днес все ще намерите начин да порадвате сърцето си, да получите вид удовлетворение… Не е изключено да се появи конкретна личност, предложение, които да ви подействат по подобен ентусиазиращ начин. Денят е подходящ за развлечения, да се разтоварите в приятна компания, да оздравите партньорски и сърдечни връзки.

Телец, Дева, Козирог–   днес  се справяте по-добре с приоритети, които се отнасят  до семейството, най-близка среда на съществуване, може да подействате позитивно на тази сфера от вашия живот, понякога и по един спонтанен, почти неочакван начин. Изтичат едни приоритети, теми, които доскоро са обсебвали съзнанието ви или пък начина, по който сте възприемали близките си и обикалящата действителност- съвсем скоро ще придобие нов облик, случващото се в повечето случаи  ще прилича на разтоварване от товар или поне прелистване  на нова страница в отношенията, независимо от посоката… Все пак е добре да насочвате, стига да искате  и преди да са изтекли някой възможности.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес няма да ви липсва внимание и компания, може да получите доста интересни или приятни предложения, които да докоснат сърцето ви.  Денят е подходящ за укрепване на партньорски отношения, на важни за вас връзки, като обсъждате по- далечни хоризонти на развитие  или пък намерите начин да пътувате, да се откъснете от рутината, да смените средата, вариантите са много, но ви дават шанс  да прекарате деня отлично и с любими или предпочитани от вас хора… Думите ви имат по-голяма чуваемост, възползвайте се по оптимален начин.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даващ ви шанс да отхвърлите голяма част от тях  и със съответните позитиви. Ако желаете да се изкачите по йерархичната стълбичка, а условията на труд го позволяват, тогава точно днес е подходящо да преговаряте за интересите си, да демонстрирате знания и опит, да утвърдите авторитета си на работното място. Ако нямате подходяща работа- може да си потърсите днес… Хубав ден, който ви дава възможност да спечелите нещо важно за вас- чисто финансово или под формата на морално удовлетворение, може да е подарък, бонус и т.н..