Безплатна игра с прогнози с награден фонд 10 000 лв. в Palmsbet

1
159
Добави коментар
milenay
milenay

Безплатна игра с прогнози с награден фонд 10 000 лв. в Palmsbet

Оценете новината

В периода на Олимпиадата в Токио, родният букмейкър Palmsbet пуска страхотна игра за своите регистрирани играчи, която включва прогнози на футболните двубои от Токио 2020 и много други футболни събития, като например мачовете на българските представители в евротурнирите и срещи от родното първенство. Стартът на играта е на 22 юли (четвъртък) и ще продължи до 23 август, като в този период може да се борите за награди, които да ви дадат възможност да направите допълнителни печалби.

Безплатна игра с прогнози е с награден фонд 10 000 лева, като по време на нейното провеждане ще трябва да направите прогнози на 75 футболни мачове от цял свят. Всеки ден участниците в играта ще може да правят своите безплатни предвиждания на краен изход на мачовете като прогнозите се уреждат според резултата в редовното време на двубоите, като не важат продължения и дузпи, ако в мача има такива.

Как мога да спечелят награди и какви са те?

Всяка правилна прогноза ще ви дава точки, а участникът с най-голям брой точки в края на играта ще бъде големият печеливш. Ако правилно познаете точния резултат на срещата, ще спечелите четири точки. При успешна прогноза за крайния изход на мача, на вашия профил се начислява една тока. В края на тази интересна бонус игра, всички участници, които заемат позиции от 1 до 800 място, както и са преминали успешна верификация на акаунта, ще получат награда.

Ето и как е разпределен наградният фонд в безплатната игра на Palmsbet:

Позиция | Награда

1            1000 BGN2             500 BGN3             200 BGN4 – 9         100 BGN10 – 20       50 BGN21 – 105      20 BGN106 – 500     10 BGN501 – 800      5 BGN

Вие може да спечелите и допълнителни награди „Безплатни залози“.След като достигнете определен брой точки в периода на играта ще бъдете зарадван с безплатен залог, аз да може да се забавлявате още повече в ПалмсБет. Ето и как се начисляват допълнителните награди:

– Първа допълнителна награда се дава на клиента, когато достигне до 70 точки – ще получите 10лв. под формата на  „Безплатен залог“

– Втора допълнителна награда: при достигане до 80 точки  участникът получава 20лв. под формата на „Безплатен залог“

Кога ще се заредят Допълнителните награди в профила ми?

Това ще стане до 24 часа след достигането на определения брой точки. Ако правите добри предвиждания и имате успехи в прогнозите, то доста бързо ще може да получите безплатен залог и най-вероятно ще се възползвате от двете бонус оферти.

Важно за крайното класиране в играта! При условие, че двама или повече участници завършат с еднакъв брой точки, по-предна позиция заема този потребител, който е поставил първи своята първа прогноза в играта.

В края на играта е време и за големите бонус награди. Те се начисляват в активните сметки на спечелилите клиенти в рамките на 24 часа след края на играта.

Условия за превъртане на получената бонус сума

Вие не може да изтеглите веднага вашия бонус. Ако например завършите на 15-ото място в играта, ще получите 50 лева бонус. Вие трябва да превъртите тази сума пет пъти, което означава, че е нужно да направите залози на стойност 250 лв. С бонуса може да залагате на всички секции, като минимален коефициент в секциите Спорт и На Живо е 1,50.

Валидността на вашия бонус е 30 дни и за този период трябва да бъдат изпълнени изискванията за разиграване. Ако не спазите този срок, рискувате да загубите вашия бонус, както и натрупаните печалби с него.

Заключение

Новата бонус игра в PalmsBet със сигурност ще се хареса на феновете на футбола. Вие може напълно безплатно да участвате в играта и да давате прогнози. При добра успеваемост, ще се движите напред в класирането и в края на периода на играта може да сте сред големите печеливши. Също така в хода на играта има и допълнителни бонус награди под формата на безплатни залози, до които може лесно да достигнете.