Персонализиране и private labeling на продукти в Китай | Trendystock.agency

1
146
Добави коментар
cveta80
cveta80

В близките няколко години, с повишаването на конкуренцията в търговията, се наложи нов стандарт на работа и тенденция – къстамизация на продукт. Какво означава това? С цел повишаване на конкурентността на бизнеса си, много фирми прибягват към промяна на външната опаковка на даден продукт, както и неговото брандиране. Това може да стане по няколко начина. Първият е да се извършат всичките промени по продукта директно от производителят. Вторият вариант, който имате е да се намери друг подизпълнител, който да произведе новите кутии и останалите промени по крайният вид на продукта ви.

Ако и вие сте част от непрестанната надпревара и желаете да отличите себе си чрез своята уникална марка, дизайн, опаковка и мн. други, най-добрият вариант за вас е да изберете така нареченият частен етикет или private labeling за своят/своите продукт. По този начин не само ще бъдат много по-разпознаваеми на пазара на стоки и услуги, но и по-конкурентни и агресивни в таргетирането и промоцията на своят бизнес. Ние ще ви помогнем да проектирате желаният от вас дизайн, опаковка, лого и т.н. и ще направим вашият продукт толкова уникален, че да допринесе за вашият бъдещ успех. 

Ако желаете да брандирате вашите стоки или да изградите изцяло нов частен етикет, то къстамизирането в Китай е най-добрата опция за вас. За повече информация – свържете се с нас.