Организиране на посещения на китайски фабрики | Trendystock.agency

1
184
Добави коментар
cveta80
cveta80

Ние ще ви асистираме и организираме изцяло вашето посещение на предварително посочени от вас китайски фабрики, като ви помогнем по-ясно да разберете как те функционират и по какъв начин бихте могли да си партнирате с тях. Изборът на фабрика партньор е един от най-важните моменти за вас, и той ще предопредели до голяма степен, как ще се развие вашият бизнес в близко и средно бъдеще.

Посещението на фабрика в Китай е от изключителна важност за вашия бизнес, защото само по този начин вие ще успеете да добиете реална представа как точно се изработва желания от вас продукт и при какви условия. Директната среща с китайският ви производител, ще  помогне да избегнете множество грешки и недоразумения, които биха се появили при изцяло дистанционната ви връзка. Първоначалната среща между чужденстранните възложители и китайските изпълнители винаги е бил ключов момент за дългосрочното партньорство и уточняване на бъдещият начин на взаимодействие и работа.

Ние от агенция Трендисток ще ви изготвим график за посещение и ще насрочим срещи с предварително избраните от Вас Китайски фабрики и ще ви придружим и асистираме във всяка една ситуация и момент, така че вие да се чувствате спокойни и уверени  при преговорите си с производителите.