Как да имаме перфектно стилизирани вежди

1
122
Добави коментар
svetla58
svetla58

По-добре ли е да премахваме веждите си с пинсети, восък или конец? И каква е разликата между ламинирането и микроблейдинга? През 90-те те бяха много актуални тънките вежди, сега тенденцията е да ги носите в естествен вид. На първо място е много важно да разберем коя е най-подходящата форма за нашето лице. Как? В идеалния случай разделяте веждата на три части по следния начин: поставете молив вертикално върху външния ръб на ноздрата и нарисувайте въображаема права линия, формата ще започне от там. Продължете да накланяте молива – който трябва да пресича зеницата – така, че да имате най-високата точка на дъгата си. Накрая прокарайте молива покрай окото си и там ще приключите дъгата.

Има хора, които предпочитат кола маска за по-дълготраен резултат и тези, които предпочитат пинсетите, а трети предпочитат конеца: накратко, не е лесно да изберете как да поддържате веждите си. Ако сте опитни в „Направи си сам“, със сигурност можете да изберете пинсета, като се уверите, че използвате чисти инструменти (за да се избегнат инфекции) и да имате ясни идеи къде и колко да се намесите, за да избегнете разрушаването на естествената форма на веждите. Епилацията с кола маска е друг от най-често използваните методи, дори ако не е съвсем практика “направи си сам” и затова е по-добре да разчитате на специалисти. Ако обаче предпочитате да експериментирате сами вкъщи епилацията на веждите с восък или конец, можете да изберете ленти за депилация или ръчен епилатор, но винаги бъдете внимателни: зоната на веждите е много ограничена и е възможно да се депилира твърде много или погрешно.

И ако микроблейдингът – козметична техника за татуиране, при който малък инструмент, състоящ се от малки иглички, се използва за добавяне на полупостоянен пигмент към кожата – все още е най-популярният, със сигурност ламинирането е сред най-новите тенденции. Всъщност тaзи процедура действа като кератиново лечение на косата, но е предназначена за веждите и гарантира, че всички косми са в една и съща посока, 

След като знаете как да се справите с веждите си, избрахме за вас няколко задължителни продукта, за да ги запазите здрави и плътни.

Купи гел за вежди Benefit 

Купи молив за вежди Benefit 

Купи прозрачен гел за вежди Essence