Дневен хороскоп за 29 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
179
Добави коментар

21 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен днес  ще продължи да ни прави  по-инициативни, борбени, неслучайно и докато е Луната  в Овен се счита, че ние сме в период  на обновление, ново начало, което проправяме сами.

Днес то може да засегне важни за нас взаимоотношения, в известен смисъл може да се каже, че енергията е силно преобразуваща, ние можем да заздравим важни за нас връзки, но и да прекратим рязко такива, които не кореспондират с бъдещото ни развитие, път и предопределеност.

Разгарят се силни страсти и емоции, под влиянието на определени личности или желание да се докажем, мнозина  ще бъдат по-крайни  в своите реакции, решения, които ще променят част от контактите  или пък-  обществените позиции в колектив.

Не се правят подаръци, човек получава онова, до което може да достигне и все едно е на състезание, тоест- според собствените си усилия и качества.

Струва си сега  да канализираме тази мощна енергия в успехи, които кореспондират с интересите на важни за нас хора, така ще получим подкрепа и почти нищо  или никой няма да може да застане на пътя ни.

Усложнени или прекратени връзки днес- трудно ще бъдат оздравени, поправени  или това ще бъде невъзможно.

В положителен смисъл-  притежаваме огромни възстановителни сили, воля и адреналин, които ни помагат да се справим с почти всякакви предизвикателства, това е вяра в собствените сили и възможности, ентусиазъм, който е половината от пътя  към осъществяването на определено желание.

Нумерологичен дневен хороскоп

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Хиромантията- показва за сексуалността, здравето и още…

Овен, Лъв, Стрелец– Денят е напълно позитивен за вас, вие ще проявявате висока инициативност, а тя ще среща подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора.  Днес може да направите пробив в избрано от вас направление, ако имате ясна цел и направите нужните стъпки, в повечето случаи те ще доведат до желан резултат или поне това ще се превърне в едно ново начало. На този фон- в душата ви се разгарят силни страсти, това може да се превърне  в преврата или превключващ момент относно важни за вас отношения, съответно- едни връзки могат да се поздравят, но други-  изживели своето време- ще се прекратят. Ще има и такива, които ще се обновят, променят, защото статуквото не може да бъде съхранено,  а след това нищо няма да изглежда същото. Днес разбирате на кого е в каква степен можете да разчитате, някой от вас могат да променят позициите си в колектив или да извършат важна промяна в средата си на съществуване, да получат важни сигнали в тази посока и т.н.

Телец, Дева, Козирог–  денят не протича по предварителен график, но ви дава възможност да наваксате с изостанали дела, ако има такива и които се отразяват на ключови въпроси като социален статус, репутация, вид стабилност- включително чисто финансова.  Същевременно днес може да произтече важно събитие, което ще се отрази на всичко гореописано, може да промени декорите около вас, емоционалната атмосфера в дома и семейството приоритетно ,но не само… Случващото се може да прилича на малко по-сериозно или по-слабо земетресение, което ще намести  пластовете под краката ви и в оптимален случай ще снижи евентуално напрежение, все пак зависи и вие какво искате и в каква посока действате.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, получавате интересни  или полезни известия, предложения, от които да можете да се възползвате. Самите вие може да проявявате повишена социална активност, да преговаряте за интересите си, да търсите вид опека или одобрение  и добрата новина е, че днес можете да ги получите над обичайното. Въпреки всичко, ако някой контакти са ненадеждни, тогава това ще бъде особено видно днес, така че те рязко могат да бъдат прекратени или може да ескалира събитие, което да преобрази тези отношения. Случващото се няма да е случайно, а следствие на развръзки и според зададени вече тенденции. Все пак днес все още може да насочвате и да влияете, а отражението ще е дългосрочно.. Случващото се е показателно за важни за вас отношения…

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти, част от които ще бъда допълнителни, натрупани във времето  и изискващи да се справите с тях. Ако това е невъзможно, тогава днес рязко може да се откажете от дела, които са изгубили своя смисъл и значение, не ви носят удовлетворение- материално или морално, така че може да решите да прелистите нова страница, да оставите зад гърба си дела, които са изживели своето време, нямат смисъл или значение, защото са решени или безперспективни. Мнозина ще опитат да пренаредят приоритетите си, ако не веднага, то през следващите дни и седмици…

Пазете се от повишени разходи или такива, които не са твърде добре обмислени.