Дневен хороскоп за 30 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
162
Добави коментар

22 лунен ден, Луна в Овен

Луната ще транзитира през последните градуси на Овен,  така че ще  стане „горещо“- буквално и в един по-широк смисъл.

Днес ще  проявяваме забележителна воля и упоритост и със собствените си действия може да предизвикаме важни събития, които ще се отразят на кариерното ни развитие или обществено положение, репутация- като минимум.

Склонни сме да влизаме в битки и да воюваме за своето над обичайното, понякога като поемаме рискове и действаме смело, готови да посрещнем всякакви предизвикателства..

Днес дребни действия могат да имат широко отражение, денят предизвиква трансформации, така че ако ви предстоят промени, които засягат ключове за вас въпроси и по-горе изброените  теми, тогава това ще бъде особено видно днес.

Склонни сме да влизаме в дебати, така че да утвърдим авторитета си в колектив или да привлечем на своя страна  подкрепа и одобрение от страна на важни за нас хора, които влияят  на благоденствието ни и бъдещето развитие.

Ако амбициите ни  не са чак толкова големи, тогава днес се разтоварваме в приятна компания…

Традиционно и при Луна в Овен  инициативността е висока, няма да ни свърта твърди на едно място, така че денят ще интересен, бих казала и предизвикателен, все по някакъв начин ще се налага да се доказваме, асоциативно- подобно на  участие в състезание  и не можем да разчитаме на толерантност  в такива периоди.

По-силни, енергични, дейни личности,  могат да извоюват забележителен успех….

Оракул на съвместимост

Изкуството да разпознаваш хората по жестовете

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е наситен с множество емоции, възможно е в близкото ви обкръжение да има хора или това е конкретна личност, парещи ентусиазма ви, разгарящи силни емоции и преживявания.  Денят е подходящ да привлечете на ваша страна  одобрение и опека, също- да наложите авторитета си в колектив. Може да се разтоварите в приятна компания, ако сте на почивка или амбициите не са чак толкова големи на този етап.  Все пак- пред вас могат да стоят множество предизвикателства, които да ви мобилизират и да не ви позволят отпускане. Може да се налага- вие да се доказвате, да отстоявате интересите си, вече извоювани успехи, да не позволявате да бъдете изместени… Вие ще се справите, проявявате значима воля, инициативност и смелост, но е хубаво да внимавате, така че да не се преминат определени граници, дори и да се почувствате предизвикани  да реагирате точно така, защото ще се получи обратен от очаквания резултат. Дребни действия имат широко отражение  или случващото се е показателно за социалния ви статус, обществено положение или материално състояние. Не са изключени разходи над средното ниво, нека да бъдат и целесъобразни.

Телец, Дева, Козирог–  налага ви се да се справяте с дела, които са изостанали във времето или отчитате, че са извън контрола ви. В друг случай трябва да балансирате между лични и служебни приоритети над средното ниво. Денят може да бъде доста конструктивен, но от вас ще се изисква повишена адаптивност, да се съобразявате с хора от близкото ви обкръжение, така че да извлечете ползи и да се предпазите от някой  по-предизвикателни личности  или попадане в подобни ситуации.  Все пак денят е подходящ  да спечелите нещо като превъртите предизвикателства в полза, възползвате се от алтернативни пътища към вашите цели, набележите варианти на развитие, ако се нуждаете от такива… Денят е подходящ  да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, включително в дома и семейството,  дори и това понякога да изисква доза компромис или висока  адаптивност.

Водолей, Везни, Близнаци–   акцентът продължава да е върху важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. Онези контакти, които са перспективни- ще станат още по-здрави, за това могат да допринесат разяснителни разговори, вид развлечения, преговори и т.н.  Информационният поток е много усилен, може да получите интересни предложения, въпрос на избор е как ще реагирате. Някои дебати  лесно могат да се разгорят  в конфронтация, там където има почва за това, не е изключено при такива варианти-  да изказвате или да чувате думи, които да трансформират съответните отношения и то за дълго.  Други ще познават тайни, но знанието винаги е сила, от което можем да се възползваме.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти, показателен е за професионалната ви реализация, финансово състояние и т.н. Днес трябва да цените високо  всякакви предложения, които допринасят за благоденствието ви. Ако се нуждаете от обходни пътища към успехите ви  и по-доброто ви кариерно развитие, днес вие може да набележите  такива, но от вас ще се изисква да проявявате повишена инициативност в това направление. Подходящо време да потърсите и получите подкрепа, която ще допринесе за  благоденствието ви. Все пак не всички ще са чак толкова добронамерени днес, така че може да се наложи да се справяте с повишена конкуренция, изисквания и т.н., въпрос на избор е как ще реагирате и според това как преценявате собствените си сили, тоест- дали ще се въвлечете в битки, за да защитите интересите си или пък ще заложите на диалогичността, за да се предпазите от усложнения или загуби- в един по-широк смисъл. Дали гледате в една посока с важни за вас хора- в значима степен разбирате днес и нека това да се превърне в повод  за съответни реакции.