Букмейкърите отчитат силно спортно лято

2
375
Добави коментар
eftimma
eftimma

11:57 | 30 юли 2021 22 Снимка: freepik

Отминава едно доста силно спортно лято. През него феновете гледаха дългоочакваното Евро 2020. Мина и голямата футболна фиеста Копа Америка. Тръгнаха и Летните олимпийски игри Токио 2020. Всички букмейкъри в България също подобаващо отбелязаха всички събития в портфолиото си.

На любителите на спортните залози у нас, бяха предоставени възможности да опитат късмета си, докато гледат спортните състезания, при това на световно ниво. Без значение на какъв спорт залагате, онлайн букмейкърите ви дават големи възможности за залози на живо.

В момента се провеждат летните олимпийски игри в Токио 2020 и към момента най-актуални са залаганията на олимпийските спортове. Коефициентите, които повечето лицензирани букмейкъри в България дават за Летните олимпийски игри това лято, са повече от добри и привличат много залагащи. Предлагат се множество пазари, като безспорно сред най-атрактивните от тях са тези за преброяване на медалите и конкретните победители в различните дисциплини.

Според повечето букмейкъри, се очаква американците да доминират и на тази Олимпиада. На Япония се пък се дава очаквано домакинско предимство, но САЩ са явните фаворити за спечелване на най-много златни медали.

Нека си припомним, че янките спечелиха цели 46 златни медала на Олимпийските игри през 2016 година, като очакванията за представянето им на Токио 2020 са сходни. Като цяло американците бяха най-успешният отбор на пет от последните шест олимпийски игри, като само на Пекин 2008, отстъпиха първенството на домакина Китай. И тази година именно тези два отбора се очаква да господстват при крайните класирания.

Що се отнася до спортистите от Япония, макар и да домакинстват Игрите, липсата на реална зрителска подкрепа заради пандемията от Ковид 19, може да им изиграе лоша шега.

Великобритания също е с намалени шансове според букмейкърите, макар да беше втора при медалите на Олимпийските игри в Рио. Това се дължи предимно на изоставането им в колоезденето и гимнастиката.

Въпреки че борбата първоначално отпадна от игрите в Токио 2020, тя беше добавена с включването на седем други спорта за тазгодишните Игри. Това са карате, ролкови кънки, катерене, ушуто и уейкборд, където също има добри коефициенти.

Всички олимпийски събития могат да бъдат наблюдавани на живо по NBCOlympics.com и Peacock TV. NBC също излъчва събития на живо по кабелните си канали като NBC, NBCSports, CNBC, USA Network, GOLF Channel и Olympic Channel, както и в приложението NBC Sports и в Олимпийското приложение на NBC за Токио 2020.

Факт е, че тези Игри интригуват и заради забавянето около пандемията. Заради него спортистите имаха възможност да тренират за по-добра форма за това лято. Повече от 12 000 атлети от цял свят се включиха в Токио 2020, като всички те се надяват на златото. Олимпиадата стартира на 22 юли и ще приключи на 8 август, като включват 33 различни спорта.

В момента можете да намерите няколко различни и то наистина атрактивни пазари на разнообразни олимпийски залагания, като най-често срещаните са категоричните победители в събитията и категоричните победители в таблицата с медали. И двата винаги са били сред първите пазари, които се появяват на сайтовете за залагания в навечерието на Игрите и държат силен интерес до края сред феновете и залагащите на спорт. Следете и пазарите като Медали за над/под, Без медали, Хендикап, Брой медали в даден спорт, Най-много златни медали, Най-много сребърни медали и Най-много бронзови медали. Всеки от тях може да ви изненада приятно и да ви донесе крайната победа и добра печалба, стига да имате познанията и късмета да сте сред печелившите.

Всички големи букмейкъри ще отклонят вниманието си от футбола и американските спортове, за да предлагат олимпийски коефициенти за стрелба с лък, тенис на маса, плуване или таекуондо.

Според Gracenote прогнозите за Олимпийските игри сочат, че безспорните фаворити от последните няколко подобни надпревари САЩ отново ще бъдат първи с 43 златни медала, следвани от Китай с 38. За Япония се предвиждат 34 златни медала. Холандия също е сред фаворитите на букмейкъра.

От футбол и ветроходство, през тенис и карате до синхронно гмуркане и BMX състезания, Летните олимпийски игри Токио 2020 предлагат наистина силни преживявания на феновете. Игрите дават шанс и на букмейкърите и на любителите на спортните залози да се насладят на тръпката и да открият новите си спортни герои през това наистина горещо спортно лято в японската столица.