Летни визии, вдъхновени от инфлуенсърите

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото е сезонът, които всички дълго очакват. Градовете празни, а уикендите се превръщат в моменти за луди пътешествия. Вероятно се чудите “какво да облека”? Да, защото боравенето с лятото в града не е най-лесно, повечето от нас се справят трудно с задушаващата жега и желанието да се обличат с възможно най-леките материи. Вероятно сте прекарвали часове пред гардероба в търсене на перфектния OOTD,  а в крайна сметка всичко приключва с най-обикновена рокля, която изглежда е единственото решение? 

И така, как да се справим с покачването на температурите, без да жертваме стила си? Не, истеричното пазаруване не е решението ви. С ерата на цифровите технологии, инфлуенсърите ни дават ежедневни съвети за стил, за да се справим с дните, в които ни е много трудно да изберем какво да облечем. Вижте какво да облечете, когато температурите навън са непоносими.

Дънкови къси панталони и риза

За лесен и елегантен ежедневен външен вид, опитайте да носите дънкови шорти. Комбинирайте ги с потник и риза с асиметрична кройка, чифт маратонки и правилните очила.

Мини рокля и сандали

За лято в града няма нищо по-хубаво от къса рокля, още по-добре, ако е от лен, задължителна материя за лятото. За да завършете визията, комбиниратйте със  сандал от кожа и макси чанта от слама.

Макси пола

Полите са наши любимци от зимата до лятото и в макси и лек вариант те се превръщат в истинския must-have за лятото. Може да се комбинират с съответстващ топ и чифт сандали,  а отгоре  добавете лек блейзър или риза.

Памучни комплекти от две части

Възползвайте се от горещините, за да носите памучни комплекти от две части в пъстри цветове. Завършете визията с обувки на висок ток и мини чанта.