Как да получите и използвате монети в AliExpress

1
399
Добави коментар
linabg
linabg

Монетата е бонусна валута, която е предназначена да се използва изключително в AliExpress. Клиентите могат да използват монети, за да намалят първоначалната цена на продукта или да платят почти цялата цена с монети. И има много начини да го направите.

Какво представляват монетите в AliExpress и какво дават те?

Монетите в AliExpress са бонуси, които могат да се използват за спестяване на реални пари. Те са валидни само в рамките на платформата, така че не можете да ги изтеглите или да ги споделите с приятелите си. Но редовните клиенти на AliExpress знаят, че всички тези ограничения не са пречка за умно пазаруване.

Монетите могат да се начисляват за извършване на определени действия и можете да ги използвате, за да намалите цената на даден продукт. Разбира се, не можете да си купите лаптоп срещу монети, но все пак можете редовно да получавате приятни отстъпки.

По-лесно е да получавате и харчите монети в мобилното приложение на AliExpress. Програмата за монети не е добре разработена на уебсайта на AliExpress.

Как мога да получа монети в AliExpress?

AliExpress редовно дава монети на клиентите, които ежедневно посещават приложението. Там монетите се наричат „Мобилни бонуси“.

В специалния раздел можете да видите какъв дневен бонус ще получите днес и утре, а също и задачите, за които можете да получите бонуси след изпълнението им.

По-долу има списък с игрите, в които можете да спечелите монети. Това е разделът „Земя на игрите“. В нея има пункт за обмен, където можете да обменяте монети за талони, а също и мини-игри, даващи допълнителни бонуси. Например в играта „Дърво на парите“ трябва да отгледате дърво и да събирате монети и талони от него; в играта „Предизвикателство с балончета“ можете да „изстрелвате“ монети (до 200 монети) и талони. Съществува и играта „Flip ‘n’ Win“, базирана на същите правила.

Има ли някаква измама? Работата е там, че всички игри ви карат да похарчите някои монети, с които вече разполагате. Потребителят плаща 2 монети за една сесия. Можете да спечелите или 20 монети, или купон, или нищо. Така че игрите в AliExpress са добър начин (макар и доста рисков) да си набавите монети.

Най-лесният начин за печелене на монети е да посещавате ежедневно мобилното приложение на AliExpress. Това е правилният, макар и доста дълъг начин. Ще ви трябва време, за да спечелите малко монети, но от друга страна, няма да загубите нищо.

Има и по-бърз начин за получаване на добри бонуси. Просто не пропускайте големите разпродажби. Например, на рождения ден на AliExpress, 11.11 Разпродажба винаги можете да получите някои монети и други бонуси само за предприемане на целеви действия. Например, понякога просто трябва да добавите някои продукти в Количката. Съществуват и лотарии с монети, в които можете да спечелите няколкостотин монети.

Как да обменяте монети в AliExpress?

Съществуват три начина за харчене на монети в AliExpress:

Обменете монети за купони в мобилното приложение.
Има списък с продукти, за които плащате с монети (частично или изцяло). Това означава, че можете да използвате монетите почти като всяка друга нормална валута.
По време на разпродажбите както уебсайтът, така и приложението предлагат специални условия за харчене на монети.

Обикновено не можете да получавате и харчите монети на уебсайта на AliExpress. Това може да се направи само в мобилното приложение.

Също така имайте предвид, че за всяка сесия в „Страната на игрите“ харчите от 1 до 5 бонуса.

Как да обменяте монети за продукти в AliExpress?

Как да купувате продукти срещу монети в мобилното приложение? Това е съвсем просто – просто отивате в съответния раздел и избирате продукт, който ви харесва. Можете да видите колко монети и реални пари ще трябва да похарчите направо в списъка.

Има още един прекрасен раздел, в който се рекламират продукти, които биха стрували само 1 цент. Така че това означава, че плащате почти пълната цена с монети и само 1 цент с реални пари.

Понякога може да ви е трудно да обмените монети за продукти по време на разпродажбите, тъй като всичко се разпродава бързо. Има само едно решение – следете известията за предстоящи събития, проверявайте редовно приложението (опитните клиенти го правят на всеки 10-15 минути) и имайте достатъчно монети и пари в сметката си.

Как да използвате купони, обменени за монети в AliExpress

Можете да получите талони за монети в специалния раздел, който се нарича „Обмяна на талони за монети“. Тук можете да получите купони за AliExpress (валидни за почти всички магазини на платформата) или купони за магазини.

Ще видите опцията за използване на талоните на страницата за проверка. Можете да изберете един или няколко купона с различна стойност.

Защо монетите в AliExpress могат да изчезнат?

Монетите имат срок на годност, както и всички други бонуси. AliExpress използва следната система: можете да запазвате бонуси през календарната година (от 1 януари до 31 декември) и да ги използвате преди 31 март на следващата година. След това те изчезват.

Друг случай, когато монетите в AliExpress изчезват, е когато администрацията заподозре сметката в предприемане на измамни действия. В този случай всички монети изчезват, а собственикът на акаунта получава предупреждение или глоба. Понякога потребителите могат дори да бъдат забранени.

За щастие това не се случва често, така че няма нужда да се притеснявате за монетите си. Просто не забравяйте да ги събирате и харчите навреме.