Алпинисти, изолация, саниране, монтажни дейности с алпинисти и други строително-ремонтни дейности

1
138
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Г-АЛП ЕООД – Ремонти София. бг предлага качествени и разнообразни услуги с алпинисти, както и други строително-ремонтни работи. Полагане на изолация, саниране, монтаж на климатици, монтажни работи, заваръчни услуги и други.

Предлагаме на клиентите си качествени услуги от професионалисти. Ние нямаме всичколози, а майстори, всеки разбиращ и развил се в областта си на действие.

Част от услугите, които предлагаме: – Полагане на топлоизолация от алпинисти и саниране на блокове, хидроизолация и спиране на течове – Ремонт на покриви – Монтаж на козирки и первази – Монтаж на климатици – Херметизация на фуги – Смяна на водосточни тръби – Монтаж на метални конструкции и други услуги свързани с метални изделия. – Обрушване на опасни фасади на стари сгради или обезопасяване – Външни и вътрешни от дограма, до боя и други.

Свържете се с нас: Тел.: 087 622 6669 Уеб: https://www.remontisofia.bg Гугъл: https://g.page/bgremontisofia?gm

Доверете ни се, доверете се на качеството и се свържете с нас за оглед и оферта.

Алпинисти ремонти София, фасадна топлоизолация, алпинистки услуги София, алпинисти за фасади, саниране София, саниране на апартаменти, Топлоизолация София, Топлоизолация алпинисти, Саниране алпинисти, Хидроизолация, Електро Услуги, Климатици Алпинисти, Смяна на водостоци, Хидроизолация на козирка, Реставрация на сгради, Саниране на апартаменти, Алпинисти услуги софия, Ремонт на топлоизолация, Монтаж на климатици, Алпинисти ремонти София, Фасадна топлоизолация, Монтаж на первази, хидроизолация, Алпинистки услуги София, Алпинисти за фасади, спиране на течове, Ремонт на покриви, Монтаж на козирки, Монтаж на первази, Смяна на водосточни тръби, улуци #топлоизолация #полагане_топлоизолация #топлоизолация_алпинисти #алпинисти_ремонт #саниране #алпинист #топлоизолация_алпинисти_софия #алпинисти_софия #климатици_алпинисти_монтаж