Дневен хороскоп за 07 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
147
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

30 лунен ден, Луна в Рак/Лъв

До 10:00 БГ време Луната е в зодиакалния знак Рак, а след това преминава в Лъв.  Докато е в Рак, Луната е  интуитивна, така че достигаме до вид прозрения, можем да узнаем тайни, да вземем крайни решения, които да преобразят средата ни на съществуване.

След това Луната преминава в Лъв ден преди Новолунието- продължават да ескалират развръзки, които може да са съпътствани от елемент на изненада, те показват кои от нашите честолюбиви планове  могат да се сбъднат или трябва да бъдат коригирани  с едното Новолуние, което ще продължи да изисква от нас да бъдем по-гъвкави в общуването, да допускаме нещо ново и различно, така че да защитим интересите си и да се предпазим от загуби в един по-широк смисъл и касаещ нещо ценно за нас.

Луната в Лъв  ще акцентира силно в този сектор заедно със слънцето и Меркурий, така че честолюбието е на много високо ниво  и ние не бива да засягаме достойнството на никой, защото това трудно ще бъде простено и още по-трудно забравено.

През целия ден ще имаме желанието, да късаме с всичко което ни ограничава и пречи на чувството ни на щастие.  Поради тази причина ще действаме спонтанно  и със съответните последици.

Подходящо време да оставим зад гърба си нещо непродуктивно, което ни носи загуби.

Във фокуса сърдечните ни отношения, под влияние сме на силни емоционални преживявания, в ярки краски разбираме на кого можем да разчитаме, дали различия между нас и любими хора са по-сериозни и дълбоки.

Тази тенденция ще се усили утре  заедно с Новолунието. Луната в Лъв е много подходяща  да намерим начин да се разтовари в приятна компания, да се отдадем на хоби, да дадем на душата си онова, което най-силно желае.

На този етап в тези намерения  могат да бъдат препятствани от известно нервно напрежение, понякога не твърде добър тонус  или липса на достатъчно подкрепа от подходящи хора…

И Дзин оракул на бъдещето

Индивидуален хороскоп, натална карта

Лунен календар за август 2021г., вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си….

Овен, Лъв, Стрелец–  до 10:00 часа бг време  Луната е в Рак и през това време вие може да изпитвате известно вътрешно безпокойство, не е изключено да имате при чувствие, които не бива да пренебрегвате, не са изключени и показателни събития, които касаят  важни за вас връзки, в дома и семейството или такива, които влияят на репутацията и общественото ви положение.  Към обед и през втората част от деня- доброто ви настроение постепенно се покачва, както и вярата в собствените сили и възможности. Все ще намерите начин  да си доставите някакво удоволствие, да удовлетворите свой прищявка, може да се отдадете на хоби, да прекарате интересно с любими хора. Въпреки всичко денят е изпълнен с изненади, така че ако съществува нещо деструктивно или неустойчиво в живота ви, то ще се прояви. Не са изключени повишени разходи, понякога и над средното ниво.

Телец, Дева, Козирог–  до 10:00 часа бг време   Луната е в Рак, така че може да проведете доста емоционални разговори, които показват в каква посока се движат важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н..  Денят носи множество изненади, те могат да ескалират през втората част от деня, в повечето случаи това ще бъдат развръзки или показателни събития, които показват отново на кого и в каква степен можете да разчитате, също- можете да въздействате на най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, така че да по-добрите и хармонизирате тази среда, да обръщате повече внимание на близките си, такава необходимост може да възникне по различни поводи. Добре ще се справяте с рутини и битови  въпроси за разрешаване, дори и понякога това да ви изнервя, да изисква повишена адаптивност от ваша страна.

Водолей, Везни, Близнаци–  до 10:00 БГ време Луната е в зодиакалния знак Рак, през това време вие ще може да отхвърлите множество ангажименти, дори и това да е свързано с малко по-голямо напрежение.  Концентрирани сте върху финансови въпроси или такива, които са свързани с вашите интереси, внимавайте през това време да не се въвлечете в деструктивни конфликти, които по-скоро ще нанесат загуби. Голяма част от случващото се  е повече по инерция и под формата на развръзка. През втората част от деня- няма да ви липсва компания, получавате интересни, понякога изненадващи новини и предложения. Подходящо време да укрепите партньорски или важни за вас отношения, отново чрез проява  на по-голяма адаптивност…

Риби, Рак, Скорпион–  до 10:00 часа бг време  Луната е в зодиакалния знак Рак, така че ще продължи да усилва вашите  по-ярки емоционални преживявания, те ще бъдат съпътствани и със забележителна интуиция, която ще осветява партньорски отношения, важни за вас връзки, през това време може да узнаете тайни  или пък да идентифицирате скрити процеси, ако има такива. През втората част от деня- ежедневието забърза своя ритъм, но не протича по предварителен график, интересни предложения и известия могат да объркат вашите планове. Пазете се от известно нервно напрежение, което ще има по-скоро обратен от желания ефект.