Как да внесем средиземноморския дух в дома си

1
192
Добави коментар
svetla58
svetla58

С правилната настройка всяко лятно изживяване може да стане незабравимо, дори между стените на собствения ви дом, за да изпитате напълно същността на морето. За да насочим желанието за свобода и природа, които толкова обичаме дори у дома, както на морето, така и в града , вмъкването на мебели с морска тематика наистина може да промени ефекта на пространствата, в които живеете. В центъра на прожекторите е кухнята, място, където през лятото се случва най -вкусната кулинарна магия, докато спалнята и всекидневната са пространствата, които добавят спокойна атмосфера.

Средиземноморски декор

Ярките и контрастни цветове могат да пренесат незабавно ароматите на средиземноморския рай и да придадат нотка на жизненост на всяка среда. Чинии и покривки за маса, украсени с морски елементи, с детайли, които припомнят сезонните плодове като сицилиански лимони и сицилиански шарки, богати на арабески, са идеални за разчупване на масата.

Купи комплект чинии

Натурални елементи

Прибаването на естествени елементи в пространствата на вашето жилище значително обогатява домът ви. Използвайте аксесоари като: черупки, корали, камъни, риби и скали, всичко, което е част морска палитра.

Купи декоразция мидички

Натурални елементи

В по -меките си нюанси, осветени от морската вода и морската екосистема, дървото е отличен материал, който трябва да бъде включен в декорацията на всяко пространство в къщата, за да донесе естествено докосване. Дори може да използвате слама, за да придададете още по-средиземноморски привкус на пространствата.

Купи лапма