Дневен хороскоп за 11 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
143
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

4 лунен ден, Луна в Дева

Луната транзитира през последните градуси на Дева, така че днес практичните оценки ще кулминират и в повечето случаи ще водят до позитивни преобразувания на различни нива от нашия живот.

По-амбициозни, организирани и практични личности- ще направят пробив в кариерното си развитие, успехите ще бъдат следствие на усилия, които полагат сега, но и на тенденции, които вече са зададени в миналото  и ето, че водят до позитивни резултати.

Дори по- неорганизирани хора ще изпитат дълбок вътрешен подтик днес-  да бъдат по-подредени, в един по-широк смисъл, така че да сложат ред в  своя живот.

Днес успяваме да забележим шансове, които може и да са ни убягва ли до този момент.  Стремежът да действаме прецизно, дълбоки вътрешни желания да получим онова, върху което е фокусирано съзнанието ни-  ще дава отлични резултати.

Виждаме подробности или истини, които ни приземяват, но и могат да ни обогатят, показват ни варианти и възможности, които не сме  забелязвали по  различни причини или които сега застават на нашия път…

Подходящ ден да се докажем на работното си място, да подейства ми позитивно на доходите си, да се изкачим по йерархичната стълбичка, да привлече на своя страна вид опека от страна на влиятелна личност, но това няма да е случайно, а следствие на положени усилия…

На този фон- днес за последно Меркурий е в Лъв, така че ще продължи да раздухва  бурни дебати и с широко отражение, все още преобладават емоциите и  високото честолюбие.

От утре и с преминаването на Меркурий в Дева- всичко ще се промени.

Постепенно, но все по-осезаемо- ще преобладават  критичните и практични оценки, които ще ни държат здраво стъпили на земята, ще ни помага да вземаме  целесъобразни решения. Желанието за развлечения  все още ще съществува, но с преминаването на Меркурий в Дева- това все пак ще се промени в известна степен  и ще започнем да се замисляме повече върху въпроси, които засягат- работа, финанси, вид сигурност  и т.н.

При толкова много планети в Дева- ще се усилва желанието да се освобождаваме от всичко, което има токсично влияние върху нас- хора, обстоятелства, храни, предмети и т.н.  Всъщност, навлизаме в период, който е прекрасен, така че да подейства не позитивно на здравето си, на навиците си..

Дамата Лъв и отношенията й с останалите зодиакални знаци

Оракул на съвместимост според имената

И Дзин оракул на бъдещето

Нумерологичет хороскоп за деня

Овен, Лъв, Стрелец–  днес могат да произтекат важни събития, които засягат в кариерното ви развитие, професионална реализация, доходи. Случващото се може да е напълно във ваша полза, ако полагате съответни усилия целенасочено, въпреки че част от шансовете сами  ще застават на пътя ви  и следствие на усилия, които сте полагали до този момент.  Навлизате в период, през който можете да преобразите ритъма в ежедневието си, ангажименти на работа, осветете накъде духат ветровете и насочете платната по попътен вятър.  Ще имате шансове във всичко горе изброено . Подходящо време да обърнете внимание и на  здравето си, да му подействат е позитивно.  Днес може да произтече знаково събитие, което засяга партньорските ви отношения, важни за вас връзки  и нека случващото се да ви зарадва.  Пазете се от вътре увеличения и по-емоционални реакции, за да не предизвикате обратен от очаквания резултат.

Телец, Дева, Козирог–  денят е напълно позитивен за вас, вие с по-голяма лекота  постигате желанията и намеренията си и все ще се намерят хора или обстоятелства, които да порадват сърцето ви  или да се превърнат в повод за вид удовлетворение.  Повечето от вас ще проявяват висока инициативност  и тя може да ви помогне да преодолеете предизвикателство или да го трансформирате във ваша полза. Често ще се оказвате в център от внимание, ще бъдете важен фактор, с който околните се съобразяват. Трябва да имате предвид, че тази тенденция ще се усилва и вие навлизате в много силен период, който ще ви надарява с много шансове през идните около два месеца, успехите, до които се доверете през това време- ще бъдат дълготрайни, така че си струва да си поставяте по-високи задачи.. Денят е показателен- какво ви подкрепя, откъде може да очаквате вашия късмет, чувство на щастие и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес продължават разговорите, които могат да бъдат доста емоционални и силно преобразуващи  важни за вас връзки, партньорски отношения. Ако всичко е наред, може да се поздравите и да считате, че с определени хора- вие гледате в една посока, подкрепяте се и т.н.. Ако забележите различия, опитайте се да ги изчистите конструктивно, избягвайте по- емоционални реакции, които могат да предизвикат точно обратен от желания резултат. Меркурий ще премине в Дева от утре, така че от утре- всичко ще ви изглежда по-различно. В живота ви се оформя силен фокус и необходимост- вие да обединяват усилия с хора, които могат да допринесат за благоденствието ви, чувството ви на щастие и т.н.  От вас може да се изисква повишена адаптивност, за да постигнете това, но ще си струват усилията, защото това ще ви гарантира сбъдване на тайно желание, увенчаване с успех на усилия, които сте полагали дълго време.  Това ще е показател- какво от миналото можете да задържите и с какво трябва да се разделите. Случващото се днес ще е  отличен ориентир- възможни са неочаквани и допълнителни възможности, варианти на развитие, своеобразно награда  за положени в миналото усилия. Ако нещо не върви, налага се да го оставите зад гърба си- тогава това ще бъде пак така по-видно от обикновено.

Риби, Рак, Скорпион–  можете да получите днес доста интересни  известия, предложения, които да доведат до чувство на удовлетворение или пък пред вас ще се разширят хоризонтите на развитие  и следствие на подкрепа и одобрение, които получавате от определени личности, които влияят на вашето бъдеще или пък това са конкретни хора- власт-имащи  личности, ваши партньори и т.н. Вашата популярност расте, вие ще можете да разчитате на все повече хора, тази тенденция ще се усилва и през следващите дни, седмици, така че вие навлизате в много важен период, през който можете или трябва да утвърдите авторитета си в колектив, това ще ви гарантира по-добри обществени или социално значими позиции, повече възможности за печалба.  Навлизате в период, през който можете да укрепите партньорските си отношения  или пък да срещнете подходящ партньор, ако нямате такъв. При всички случаи- няма да ви липсва внимание, приятна или полезна компания… Днес може да разберете- кой може да допринесе за чувството ви нещастие или благоденствие… Денят е все така натоварен и над средното ниво, може да произтече важно събитие, което засяга професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието, материално състояние и от утре всичко да се промени…