Дневен хороскоп за 13 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
188
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

6 лунен ден, Луна във Везни

Луната е във Везни  транзитира през последните градуси на този зодиакален знак  и усилията в посока- да създаваме и укрепваме връзки  ще се превърне в повод за вид ентусиазъм, удовлетворяване на желания, постигане на цели.

Социалната активност е много висока  и фокусът е-  взаимоотношенията, лични и делови, като точно днес можем да им влияем най-силно и да ги насочваме в една по позитивна и подходяща за нас посока.

Това е един от най-позитивните дни през цялата седмица, даващ множество шансове и на различни нива, като всичките ще се градят върху диалогичността, способност да се проявява разбиране.

Нумерологичен дневен хороскоп

Нумерологичен месечен хороскоп

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– чудесен ден  и да оздравите  важни за вас връзки, партньорски отношения.  Днес се появяват хора, които ви правят интересни, приятни предложения, могат да ви въодушевят, да докоснат сърцето ви… Проведени разговори днес- ще се превръщат в повод за възможности, шанс за по-широки хоризонти на развитие… Препоръчително е да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да търсите вид подкрепа и ще я откриете.  Хубав ден да оздравите партньорските си отношения, лични или делови.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но повечето от тях  ще ви носят удовлетворение, някаква полза, могат да ви подействат буквално обогатяващо  и дори да ви доставят удоволствие.  Хубав ден  да по-добрите и хармонизирате  най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не е само.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес често ще се оказвате в център от внимание,  постигате всичко с по-голяма лекота, имате възможност да оздравите важни за вас връзки, да получите вид подкрепа и одобрение, ако имате нужда от такава. Това е един от най-силните дни през цялата седмица, когато можете да преобразите бъдещите си перспективи на развитие, това е шанс, но зависи предимно от вас  и съответната отговорност.  Днес все ще се намерят хора или обстоятелства, които да порадват сърцето ви.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но също така и продуктивен, дори над средното ниво, може да наваксате с дела, които са изостанали във времето  или да намерите решение за въпроси, за които доскоро не е имало изход.  Хубав ден да се докажете на работното място, да повишите доходите си  или да получите удовлетворение, подарък, награда, подкрепа, която има позитивно отражение  върху онова, което имате или към което се стремите.