Съвети при наем на лимузина

1
185
Добави коментар
cleaningstation
cleaningstation

Съвети при наем на лимузина

Как трябва да се държим, когато наемем лимузина

Съвети при наем на лимузина. Има прости правила на етикет, които трябва да се спазват при всяко специално събитие. По време на представление не правете снимки и не говорете по телефона си. На сватба не прекъсвайте речите на булчинската партия.

 

Но какво да кажем за лимузините?

 

Противно на общоприетото схващане, лимузините за специални събития всъщност имат няколко прости правила за етикет, които пътниците да следват. Ето какво трябва да знаете, преди да влезете в превозното средство.

 

Уважавайте шофьора си

Всъщност вашият лимузинен шофьор е човекът, отговорен за това да ви отведе от точка А до точка Б без проблем. Те ще направят всичко, което е по силите им, за да сте сигурни, че ще се движите безпроблемно, но ако има неочакван проблем в плана, повикайте го. Те са част от компанията, която сте наели, и доста неразделна част от вашия опит.

 

Отнасяйте се с лимузината толкова внимателно, както със собствената си кола

Докато плащате да се возите в лимузина за едно събитие, това не означава, че го притежавате за през нощта. Важно е да запомните, че докато сте пътник, вие се возите в чужд имот и е задължително да поддържате този имот да изглежда също толкова лъскав, както когато сте влезли.

 

Възнаградете шофьора си

Както вече беше посочено, вашият лимузинен шофьор е неразделна част от вашето преживяване. Ако сте останали доволни от возенете и отношението, стандартният процент на бакшиш е 20%- винаги трябва да давате бакшиши за добро обслужване.

 

Влизайте и излизайте правилно от лимузината

Вярвате или не, има подходящ начин за влизане и излизане от лимузина. Първо, винаги оставяйте шофьора да отвори вратата вместо вас. Когато се качвате, просто седнете, забийте крака в автомобила и се плъзнете до най-отдалеченото открито място.

 

Контролирайте какво се случва в автомобила

Въпреки че е важно да се забавлявате, още по-важно е да държите партито си под контрол, когато сте в превозното средство. Например, никога не трябва да пушите или да употребявате наркотици в автомобила, а всеки алкохол – ако вече не е предоставен – трябва да бъде одобрен от службата предварително.

 

Услугите за лимузина за специални събития са фантастични за всякакъв вид събития и са толкова успешни, че индустрията генерира приблизително 11 милиарда долара годишно. Уверете се обаче, че спазвате правилните правила за етикет, когато резервирате лимузина.