Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г.

1
131
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

 

Слънцето транзитира през последните градуси на Лъв, така че емоционалните и честолюбиви реакции ще вземат своеобразен връх през тази седмица.

Ще забележим, че мнозина ще са склонни да реагират на вид външни предизвикателства крайно, неумерено и ще предизвикват обратен от очаквания резултат.

Желанието да се харесаме или получим одобрение ще губи разумни мотиви и така могат да се прекратят доста отношения, предимно градени на нездрава основа, а някой въобще ще сменят средата си на съществуване и следствие на попадане в подобни ситуации.

В друг случай- налага ни се да се доказваме над средното пред другите,  в колектива, в който сме и това действително влияе на бъдещото ни развитие, възможности за просперитет.

За щастие ще има и такива хора, които ще се стремят да се придържат към рационални цели и въпреки емоционалния фон и някой провокации- ще вземат целесъобразни решения и ще извличат ползи.

Това ще е интересен тест и показателен период за всички- в обективно сложна среда да успеят да овладеят чувства и желания, да се възползват от този мощен стимул и енергия, но да го канализират в посока, която ще материализира мечтите и очакванията, а не обратното.  Реалният изход и резултат ще е най-точен ориентир за това как се справяме.

Ще има личности, които в това динамично време ще са особено концентрирани и буквално в ежедневието си, на работното си място или по отношение на приоритети, които засягат финансите, сигурността и действително ще получат отлични постижения, например- ще се докажат като професионалисти и ще повишат доходите си, поне ще утвърдят позициите си на работното място, могат да получат внезапни предложения или шансове за бонус, печалба и т.н. Стабилизиране на доходи, подкрепа, приходи- ще получат повечето от нас, които съзнателно, практично, детайлно и добре премислено- са се постарали към конкретна и обогатяваща цел, тогава вероятността сега тя да се осъществи и да получи „зелена светлина“ е повече от голяма.

В глобален аспект- ще се вземат мерки, които трябва да имат позитивен ефект отново- върху доходи, сигурност, че и здраве.

Голяма част от хората ще променят нещо в поведението си, начина си на мислене, навици и т.н. и това пак така трябва да има положителен ефект върху здравето…

Още в началото на седмицата Венера ще премине във Везни, където ще се намира в най-голямата си сила. Все повече ще харесваме и ще се привличаме от красотата в един по-широк смисъл. Ще се ценят и толерират- диалогичността, дипломатичността…Самите ние ще сме склонни да проявяваме много повече разбиране към гледна точка, която е различна от нашата собствена.

Ще се усили фокусът върху хармонизирането на партньорските отношения, лични или делови. Вероятността това да се случи ще расте през втората част на седмицата.

Ще можем да хармонизираме връзките си, поне онези, които са перспективни.

Започнати връзки през тази седмица и особено от четвъртък до неделя обещават да бъдат надеждни и перспективни.

Стремежът  да се намери любовта ще расте, а с това и флиртовете и със съответните последствия…

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 16.08-22.08.21г. Зодия Риби