Дневен хороскоп за 15 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
153
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

8 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната ще транзитира през последните градуси на Скорпион, значи- емоционалните преживявания ще са още по-ярки от вчера, наситени и оставящи дълбок отпечатък в съзнанието..

Случващото се на събитийно ниво може да има дълбоко трансформиращ ефект…

Днес можем да погледнем на обикалящата действителност от един друг ъгъл, да постигнем интуитивни прозрения, да надникнем отвъд видимото.

Мнозина ще изкарват пред света черти от характера си, които са прикривали или потискали до този момент и така ще повлияят на своя имидж и т.н.

Чудесен момент да опознаем себе си и другите…

Някой ще демонстрират голяма приспособимост, отдаденост на любими и близки хора, други ще изразят претенции или неудовлетвореност, трети- краен егоизъм, жажда за власт, буквално и в по-широк смисъл, неспособност да виждат по-далеч от собствения си интерес или субективни съждения… Умереност и безразличие обаче, едва ли ще са възможни, по-скоро всеки ще демонстрира онова, което е насъбрано в душата и подсъзнанието и трудно ще го удържа…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, наситен с преживявания, които променят емоционалния фон около вас. Нека случващото се подобри и хармонизира най-близката ви среда, а не обратното, дори и да има провокации в тази посока, канализирайте тази мощна и трансформираща енергия в посока, която ще ви носи удовлетворение и в бъдеще.

Телец, Дева, Козирог–  денят е наситен с ярки емоционални преживявания, които осветяват вашите партньорски отношения и могат да ги променят…В повечето случаи вие ще имате възможност да ги оздравите, да превъртите някой недоразумения в позитив. Ако има дълбоки различия и прикривани емоции обаче, те ще излязат на повърхността и със съответните последици. Виждате истинското отношение на важни за вас хора и влияете подчертано на тези процеси.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти и над средното ниво, но също така е ефективен, справяте се отлично с всички задачи. Все пак натовареността може да доведе и до известно нервно напрежение, със съответните последици. Опитайте се да съхраните добрия тон с близкото ви обкръжение, дори и понякога да имате усещането, че околните ви предизвикват.

Риби, Рак, Скорпион–  днес често ще се оказвате в център от внимание, защото инициативността ви е висока, действате така, че можете да преобразите, както вашия живот, така и на околните или поне- да предизвикате преживявания, които оставят дълбок отпечатък…Ако желаете да промените вид тенденции, тогава това може да се случи днес…Ежедневието е доста натоварено, пазете се от пренапрежение и високи харчове, понякога и не добре обмислени…