Модни къси панталони: тенденции за 2021-2022

1
253
Добави коментар
stenlitravel
stenlitravel

Стилните къси панталони са основния атрибут на летния сезон, защото много модни жени не са против да показват красиви крака по всяко време на годината, като носят атрактивни и изискани къси панталони.

Късите панталони са представени през този сезон в най-различни стилове и тенденции – изискан и елегантен, ежедневен и интелигентен вариант за тържества и партита, както и оригинални къси панталони за релакс и разходки.

Модните къси панталони 2021-2022 ще ви позволят да изглеждате, модерно и различно, като изберете един или друг стил на облекло и го съчетаете с красиви и модерни къси панталони.

За парти къси панталони с пайети, елегантни дантелени шорти са перфектни, но за ежедневието и делничния стил – потърсете лаконични прави къси панталони със средна дължина с маншети и декор.

Модните дънкови шорти също са в тенденция и ще бъдат подходящи за почивка и в ежедневието, разходки и пазаруване в разгара на летния сезон.

Стилните къси панталони, наред с други неща, са много практични и удобни, особено за активните дами, които искат да бъдат в крак с модата по всяко време, без да мислят за пореден път какво да облекат, за да изглеждат модерно и красиво.

През лятото късите панталони са най-непретенциозният и популярен артикул от дамския гардероб, който съвременните момичета и жени носят с удоволствие. Днес модерните шорти за лятото не са само свободни ежедневни комплекти с тениски.

Стилен външен вид с летни къси панталони може да бъде много елегантен, сдържан и ефектен. В крайна сметка съвременните модели летни къси панталони са много разнообразни. Сред модните новости можете да намерите дамски къси панталони за офиса и празнични поводи.

През новия летен сезон 2021-2022 дамските къси панталони залагат на практични и универсални модели. Изключително къса дължина, закачлива цветова гама, удобство. Свободните стилове са в тенденция това лято. Широките бермуди са фаворити сред тях.

Прав свободен и лаконичен А-силует са най-модерните модели дамски къси панталони за лятото на 2021-2022 година. Оригиналните новости през този сезон могат да се нарекат шорти, които ще наподобяват пола отпред. Модерните  къси панталони в стил сафари са отново на мода. Това са кафяви и бежови нюанси, стриктна кройка и джобове.

Ярките и топли цветове, характерни за лятото, се превърнаха в модерни нюанси на летните къси панталони. Основното място принадлежи на белите шорти. Красивите летни бели шорти във всеки стил и комбинация ще изглеждат перфектно и очарователно. Алтернатива на бялото могат да бъдат летни къси панталони в бежови и розови нюанси.

Най-използваните материали на модните летни къси панталони 2021-2022 са доста предвидими. Тенденцията е деним, лен, кожа, трикотаж, коприна, памук, полиестер, материи, които перфектно запазват формата си и подчертават елегантността на кройката. Ресни, плисета, миди, бродерия и пайети остават актуални като декоративни елементи, които могат да украсят модни дамски къси панталони за лятото на 2021-2022 година.

Най-модерните летни къси панталони, които ще носим през сезон 2021-2022 за стилен външен вид, ще видите в днешната статия.

 

ТОП 7 летни тенденции в дамските къси панталони за  2021-2022

 

 
Спортен стил

Шортите в спортен стил, които затвърдиха позициите си на модния Olympus, заемат гордо място в класацията на модни къси панталони. Стилистите предлагат да се носят с големи якета, бомбери или вечерни топове.

Модният сезон продължава за дамските прилепнали шорти. Повече цветови опции и дори щампи се появиха това лято. Тропически и флорални шарки, отпечатъци на лого, абстракция и графични отпечатъци са украсили спортните къси панталони, които са модерни това лято.

Стилни прилепнали къси панталони ще подхождат на момичета с моделни форми. Можете да ги комбинирате с ризи, топове и летни туники и дори да ги носите с токчета.

 

Дънкови шорти 2021-2022

Винаги в тенденция и актуални – дънковите шорти със сигурност са в гардероба на всяко момиче и жена под една или друга форма. 

Подходящи във всяка ситуация и практични дънковите шорти са спечелили любовта на много дами, защото това е един от елементите на дамския гардероб за летния сезон.

Дънкови къси панталони със средна дължина, скъсени или леко удължени, с цепки, ресни, обърнати джобове, маншети – всеки от нас може да намери идеалните си дънкови шорти за лятото.

Дънкови къси панталони през сезон 2021-2022 могат да бъдат украсени и с дантела, бродерия, апликации, нитове, придавайки оригиналност и изтънченост на деним шортите.

 

Шорти с пайети

Лятното коктейлно парти е чудесна идея за визия с къси панталонки , която ще ви позволи да блестите на празника.

Стилни, оригинални и зашеметяващи късите панталони с пайети ще ви позволят да направите неустоим външния си  вид за вечерта, допълвайки го с изискан топ с презрамки, яке – ако е възможно също с пайети и високи токчета.

Стилистите предлагат да изберете или къси панталони с класическа дължина с пайети, или по-дръзка изрязана версия. Освен това панталоните с пайети могат да бъдат вталени и прилепнали, както и свободни – затова изберете опцията, която ви подхожда най-добре.

Аксесоарите трябва да бъдат изключително лаконични, за да допълнят елегантно вече ефектния външен вид с пайети.

 

Кожени шорти 2021-2022

Оригиналните къси панталони за сезон 2021-2022 са кожените, които са актуални не само през лятото. Следователно, след като сте придобили такива къси панталони, можете да ги носите доста често, създавайки модерни и привлекателни образи.

Дизайнерите направиха кожените шорти  в свободен силует, придавайки им изтънченост и елегантност. Най -добре е да изберете изрязани кожени къси панталони с висока талия, украсени с лаконични нитове, които ще придадат  закачливост  на изображението.

Можете да допълвате визията си с кецове и обувки на висок ток, яке или елек.

 

Гащеризони – къси панталони 2021-2022

За изискан летен външен вид за вечерта, релакс и за всеки ден стилистите предложиха удивителни гащеризони-къси панталони.

Игриви и неусложнени, изискани и елегантни вариации на летни гащеризони с къси панталони ще ви помогнат да изберете модел за всяко събитие в живота.

Атрактивни гащеризони с отворен гръб от коприна и сатен, със стилни щампи и декор са  идеални за официална и празнична визия.

Шортите във варианта с гащеризон ще бъдат не по -малко красиви за плажна почивка. В този случай изберете гащеризон къси панталони с бели и сини райета, с гол гръб и от леки материи.

За ежедневния  стил най-доброто ще бъдат дънкови гащеризони къси панталони, които са невероятно удобни, не пречат на движението и ще ви накарат да се чувствате комфортно, допълвайки ги със стилна раница.

 

Невероятни пола шорти 2021-2022

За прекрасни дами, които не обичат класическите къси панталони в обичайния им смисъл, дизайнерите и стилистите са предложили оригинални къси панталони под формата на пола, която изглежда много  красиво.

Този тип къса пола ще бъде подходяща не само за всекидневен стил, но и допустим за офиса вид, като изберете правилната дължина. В зависимост от желания ефект са възможни допълнения под формата на маратонки, клинове или сандали.

Можете да изпълните красивата визия с бяла пола, къси панталони и ярък маншет или ярки аксесоари под формата на бейзболна шапка, раница, както и слънчеви очила.

 

Дълги шорти 2021-2022

Модните летни къси панталони в по-дълга версия ще бъдат отлична основа за офис визия.

В допълнение, удължените шорти ще се харесат на момичетата, които не искат да носят късата  версия и, ако е необходимо, ще помогнат да се скрият недостатъците на фигурата.

По-дългите шорти за лятото могат да бъдат избрани в пъстри нюанси за спокоен стил. Но допълнете по -лаконичните изображения с удължени шорти в черни, бели или бежови нюанси.

За офис стила  използвайте удължени къси панталони, които можете да допълвате  с риза, топ и яке в лаконичен вариант.

 

Модните къси панталони през 2021г. са едни от най-търсените артикули в гардероба. Този сезон предлага на дамите голям брой стилове и цветове. Всеки може да намери своя модел в Creative-bg.