Selective Professional Caviar Sublime Ultimate Luxury Shampoo Дълбоко подхранващ шампоан с екстракт от черен хайвер 1000мл

1
162
Добави коментар
mashbg
mashbg

Selective Professional Caviar Sublime Ultimate Luxury Shampoo Дълбоко подхранващ шампоан за мека, блестяща и хидратирана коса !

  Cavier Sublime на Selective Professional е най-новата линия от продукти за пълно възстановяване на косата и скалпа на италианската марка за професионална козметика за коса  Selective, която е формулирана с най-ценната съставка – черен и бял хайвер. В козметиката тази съставка е наричана „черното злато“, поради антиоксидантните си, съживяващи и подмладяващи свойства, способни активно да противодействат на негативните ефекти и стареенето на кожата и косата. Продуктите притежават състав богат на ценни хранителни вещества и висока концентрация на омега 3 мастни киселини. Стимулират производството на колаген и кератин, два основни протеина, жизнено необходими за запазване на балансирано ниво на хидратация и изключителния блясък на косата.

Линията Cavier Sublime Ultimate Luxury ще ви даде няколко полезни ефекта :

 1.Възстановяване на оптималните нива на хранителни вещества и защита от стареене; 

 2 .Съживяване на изтощента, суха и увредена коса; 

 3,Преструктуриране в дълбочина, което ще доведе до пълна регенерация на косата и ще я направи мека, блестяща и хидратирана;

 Caviar Sublime Ultimate Luxury Shampoo е дълбоко подхранващ шампоан за всеки тип коса. Формулиран с екстракт от черен хайвер с антиоксидантни, подхранващи и овлажняващи свойства. Предпазва косата от стреса на ежедневието, придава й изключителен гланцов блясък и копринено докосване.

 Шампоанът е подходящ за: Всеки тип коса, увредени и сухи коси, коси, нуждаещи се от мекота и блясък. 

Начин на приложение: Нанесете върху влажна коса, масажирайте и изплакнете обилно с вода. Продължете с маската за коса. 

Съвет: За максимални резултати използвайте и другите продукти от линията Cavier Sublime Ultimate Luxury.