Лакомства за кучета от зоомагазин за лакомства за домашни любимци

1
153
Добави коментар
internetreklama45
internetreklama45

Лакомствата за кучета са любими на много от нашите домашни любимци. Но освен това, са чудесен начин да обучите кучето си и да го наградите за добро поведение.

С тяхна помощ Вие може много по-лесно да възпитате Вашия четириног приятел. А с времето, можете да намалите лакомствата за кучета и така то да се държи добре и без тях. 

Ако Вашето куче има алергии, не забравяйте да прочетете етикета на лакомствата за кучета, които купувате. По този начин ще разберете дали определен продукт е подходящ за Вашия любимец. 

При избора на лакомства за кучета е добре да се съобразите и с възрастта на Вашия любимец. Защото младите кучета са по-активни и изразходват повече енергия. Съответно могат да се наслаждават на по-голям прием на калории и лакомства за кучета. 

От друга страна възрастните кучета не обичат да се ангажират с голяма физическа активност. Затова  при тях не трябва да прекалявате с лакомствата за кучета.

Лакомствата за кучета могат да помогнат и когато на Вашето кученце му растат зъби или за по-добра дентална хигиена. Има специализирани стоматологични лакомства, които премахват плаката, грижат се за венците и помагат за свежия дъх.

При нужда от помощ с избора на лакомства за кучета, потърсете ни на телефон: 0894 93 19 39.