Хитрини за малки помещения

1
174
Добави коментар
pepimili
pepimili

Вградените уреди са чудесни. Те пестят място. Ако имате тесни помещения, то е добре да заложите на смесители за вграждане. В същото време ако банята ви е тясна, то е добре да не залагате на вана. Тя може да ви отнеме от пространството. Не бива да забравяте, че една вана хаби много повече вода. Поставете

Вградените уреди са чудесни.

Те пестят място. Ако имате тесни помещения, то е добре да заложите на смесители за вграждане. В същото време ако банята ви е тясна, то е добре да не залагате на вана. Тя може да ви отнеме от пространството. Не бива да забравяте, че една вана хаби много повече вода.

Поставете душ кабина и душове за баня. Посредством душ системи, вие ще спестите вода и място. Освен това към душа можете да поставите и хидромасажни панели. Те ще ви помогнат да изживеете релаксиращи моменти, когато си вземате душ. Новите и модерни термостатни смесители разполагат и със система използвана в луксозните хотели.

Тя представлява съвкупност от различни камъчета. Те пречистват водата. Предложенията от големите фирми за обзавеждане на баня предлагат различни по вид и форма лири за баня. Те могат да бъдат деликатно прикрити от шкаф например или тоалетка. Поставете голямо огледало в банята си.

То може да ви остави с впечатлението, че разполагате с голямо пространство. Визуално вие ще имате усещане за големи пространства в банята си, като тази хитрина може да се приложи и в кухнята или тясно антре.