Дневен хороскоп за 22 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
119
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Пълнолуние, Луна във Водолей/Риби

Днес сме под влияние на Пълнолуние, което включва и Юпитер, така че емоционалните преживявания днес ще бъдат много ярки  и с преувеличено значение.

Всички събития днес трябва да се тълкуват като важни, неслучайни и показващи по-далечни перспективно развитие.

По различни поводи разбираме- какво допринася за нашето чувство на щастие, на какво можем да разчитаме, но също- какво може да препятства пътя ни напред и нагоре. Денят е показателен приоритетно за нашите сърдечни отношения или за връзки, които влияят на бъдещото ни развитие- общо.

Ако днес всичко е наред във вашите отношения, това ще е отличен признак, може да очаквате същото и занапред.

Всъщност денят е много подходящ за оздравяване  на  приоритетни за нас  контакти.  Ескалацията на недоразумения  ще е ясен признак, че определени различия са твърде големи, трупани дълго, а може би и непреодолими.

Както повечето от вас знаят, традиционно при Пълнолуние-  ескалират развръзки, определящи новини, събития  с голямо отражение  и нека те да ни порадват.

Съществуват шансове или все още можем да влияем на водещи теми от миналото, от утре- това ще е много по-трудно или всичко ще ни изглежда някак по-различно.

За сметка на това  и по един естествен начин ще се оформят нови перспективи и съответни възможности, от които да се възползваме…

И Дзин оракул на бъдещето

Нумерологичен хороскоп за деня

Тест: Кой е подходящ за теб партньор

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е наситен  със силни емоционални преживявания, възможни са показателни събития  относно важни за вас връзки или пък партньорски отношения. Денят е подходящ да оздравите тези отношения, ще имате такава възможност и може да погледнете в по-далечното бъдеще и какво предстои  в тази посока. Получавате интересни,  приятни известия и предложения,  някои от тях могат да възпроизведат много силно  впечатление, което да има преобразуващ ефект. Евентуални конфликти ще са признак, че различията не са от вчера и са много по-дълбоки,  а в някои случаи и непреодолими.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти,  но и високо-ефективен.  Днес може да допринесете по някакъв начин за комфорта си несъществуване, може да спечелите нещо важно за вас  или дори да получите подарък.  От вас ще се изисква повишена адаптивност, понякога- да се съобразявате с външни обстоятелства, но действайте по този начин- вие ще извлечете максимални ползи. Намирате се в някакъв превключващ период  относно работа и доходи,  ескалират развръзки, ако не точно днес, то и през следващите няколко дни и нека случващото се да ви порадва.

Водолей, Везни, Близнаци–  това е едно от най-важните Пълнолуния за вас, защото обхваща  въздушни знаци, към които се числите и вие, а това означава, че случващото се има подчертано  преобразуващ за вас ефект. Днес вие може да вземете важни решения  относно вашите партньорски отношения, добрата новина е, че имате избор, че в значима степен вие ще насочвате тенденциите. Изборът невинаги ще е лесен, защото някой от вас ще се чувстват предизвикани от отсрещната страна. Важното е  да неговите крайните цели от поглед  и то в по-далечна перспектива, така ще канализирате събитията в оптимално подходяща за вас посока. Днес вие може да постигнете успехи, на които да разчитате дълго и те да се отразят на общественото ви положение или пък на вашите връзки, а може и да се откажете от някои шансове, за да прелистите нова страница, така или иначе от утре- всичко и постепенно ще започне да изглежда различно, някои неща ще останат зад гърба…

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ  да оздравите най-близките си отношения, да ферментирате средата си на съществуване, в дома и семейството приоритетно, но не само.  Може да надникнете в по-далечното бъдеще, така ще разберете и според случващото се сега-  какво от миналото може да  се рестартира и да се съхрани и занапред, какво трябва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано.  Обхватът и влиянието във вашия случай е много широк, той може да обхване взаимоотношенията, семейството, но в някои случаи може да се отрази и върху професионалната реализация, дори ритъм в ежедневието, навици, така че да сте по-здрави и успешно.  Това което има потенциал- днес ще ви даде положителен сигнал, ако нещо трябва да си отиде- не го задържайте, за да освободи място на друго и по-перспективно.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари