Счетоводни услуги на агенции за недвижими имоти

3
141
Добави коментар
vsichkifirmi
vsichkifirmi

Ако сте физическо лице, което получава доход от наем на недвижимо имущество, трябва да знаете, че подлежите на данъчно облагане по реда на ЗДДФЛ (Закона за данъците върху доходите на физически лица). Лицата, които предлагат нощувки в платформи като Airbnb също попадат в обхвата на облагане съгласно ЗДДФЛ. В тази връзка е необходимо да подавате данъчни декларации, в които ще обявите вашите доходи. 

Можете да се свържете с нас за повече информация и допълнителни въпроси. Ние от счетоводна къща MLaccont ще Ви консултираме и ще подготвим необходимите за Вас документи. 

За нас е удоволствие да бъдем Ваши партньори и да създадем продължително сътрудничество!

 

Ако притежавате фирма, която има собствени имоти и ги отдава под наем, също се нуждаете от качествено счетоводно обслужване. За получените приходи във Вашата фирма е необходимо да издавате документи и ако сте регистрирани по ДДС ще трябва ежемесечно да подавате ддс декларация. В резултат на изминалата година е необходимо да се направи годишно приключване и да подадете годишна данъчна декларация.

Екипът на счетоводна къща MLaccount ще Ви съдейства във всеки един етап на Вашия бизнес, за да може той да се развива успешно. Предлагаме Ви пълно счетоводно обслужване. Ако желаете да се свържете с нас или просто да ни попитате за конкретен казус, не се колебайте и се свържете с нас на тел. 0894011851 или на емайл [email protected].