Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г.

1
217
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Още от началото на седмицата  Слънцето вече ще транзитира през зодиакалния знак Дева и ще охлади страстите, които ескалираха в последно време и под въздействие на Слънце в Лъв…

Дева играе своеобразна роля на „майка“ в зодиака и като такава сега и през идния около месец ще се погрижи за нас, така че да се освободим от всичко вредно и токсично буквално и в по-широк смисъл.

Ще започнем да гледаме на обикалящата действителност през призмата на вид целесъобразност. Всичко, което правим трябва да носи полза, поне- да не вреди…

В този процес и като естествена необходимост ние ще станем по-критични, ще забелязваме ценни подробности…А, да, Дева се счита още за „микроскопа“ , от който можем да се възползваме или ще се сме принудени…Ще забелязваме много повече подробности, които са ни убягвали до този момент. Това е силно отрезвителен период!

Ако е имало някакви илюзии, измами, грешни представи- до края на седмицата те ще бъдат особено видни.

Мнозина ще узнаят тайни или ще идентифицират скрити процеси, които им влияят.

Други ще  съберат сили, за да се разделят с нещо, което са „замитали“ , но явно и вече започва да вреди.

Ескалират преоценки, които в повечето случаи ще ни дадат нов път и посока, варианти, така че да превъртим евентуални предизвикателства в полза.

Стремим се да пренаредим приоритетите си така, че да сме по-ефективни. Не рядко- чрез прояви на последователност, концентрация върху цели, които имат благотворно влияние върху доходите ни, ние действително ще можем да спечелим нещо важно за нас, ще можем да стабилизираме финансовото си състояние или да намерим внезапен, бърз начин за подобни приоритети, които касаят материалното ни състояние.  Практичните оценки определено ще изиграят своята положителна роля и ще хабим енергия само за онова, което е осъществимо на практика.

Въпреки всичко до края на седмицата Слънцето не получава мажорни аспекти или не кой знае какви, освен от Луната, така че волята е по-слаба или събитията се движат по инерция- според текущи възможности, които застават на пътя ни, дееспособността се отключва само при конкретен интерес…

Подходящо време да пренаредим приоритетите си по важност, да изхвърлим излишното, да подредим ежедневието си така, че да сме по-успешни или здрави, ще изпитаме силен вътрешен импулс в тази посока.

В любовта- периодът е отличен да се оздравят партньорски отношения, здравите- ще стават още по-здрави, ако не вървят така нещата, значи различията са много дълбоки и отвъд предела на въздействие, преминати са граници, зад които трудно има връщане назад.

Хубаво време за стартиране на любовни връзки.

Мнозина ще се стремят да се разтоварват в приятна компания, стари приятели могат да напомнят за себе си.

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Рак, 

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 23.08- 29.08.21г. Зодия Риби