Най-добрите трансфери на Оле Гунар Солскяер в класацията на Winbet

1
204
Добави коментар
eftimma
eftimma

Най-добрите трансфери на Оле Гунар Солскяер в класацията на Winbet

19 Август 2021, Четвъртък, 16:55 ч.

„Червените дяволи“ стартираха рано с пазарните удари

След сравнително успешния минал сезон, когато отборът завърши на втора позиция, сега целите пред Манчестър Юнайтед са ясни – трофеи. Вицешампионското класиране дойде с 12 точки изоставане от градския съперник Сити. „Червените дяволи“ загубиха финала на Лига Европа, а Оле продължава да търси първия си трофей като мениджър на Юнайтед. Ръководството го подкрепи със солидни суми през този трансферен прозорец, но пък Winbet оценява шансовете на отбора за титла с коефициент 6.20, далеч повече от ставките на Сити, Челси и Ливърпул.

„Червените дяволи“ стартираха рано с пазарните удари. Първа дойде покупката на младата английска суперзвезда Джейдън Санчо за 73 милиона паунда. Том Хийтън пък се завърна в клуба след 11 годишно отсъствие.

Последва зашеметяващото привличане на Рафаел Варан от Реал Мадрид срещу само 40 милиона британски лири.

Но колко добре се справя Оле на трансферния пазар? Нека поговорим за най-добрите му покупки до този момент.

5. Даниел Джеймс от Суонзи срещу 15 милиона

Мненията за Дан Джеймс са противоречиви. От една страна, той все още не изглежда достатъчно добър за да води атаката на Манчестър Юнайтед. И все пак, той е едва на 23 години, а вече натрупа 73 мача с фланелката на „червените дяволи“.

Крилото разполага с неумолима работна етика, което го прави идеален за контраатакуващия стил на норвежкия специалист. Уелсецът обаче трябва да взима по-точните решения в противниковата третина и в началото на този сезон ще трябва да се задоволи със статута на първа резерва след Джейдън Санчо.

4. Аарон Уан-Бисака от Кристъл Палас за 45 милиона паунда

Десният защитник е един от най-постоянните играчи в английското първенство и е абсолютна „стена“ в защита. Постоянно е включван в класациите за най-добри шпагати и вече е доказал, че успешно може да се противопоставя на най-класните нападатели в света. Бекът обича да използва невероятното си ускорение и да се впуска в мълниеносни пробиви, завършващи с качествени центрирания. Проблемът при него са подаванията на средно и далечно разстояние, които често завършват с подаръци за съперниците. Въпреки това, положителните качества на Аарън многократно надвишават негативите от играта му.

Уан-Бисака пък е отлична опция за залог на картони в предварителните пазари на Winbet за мачовете от Висшата лига на Англия.

3. Едисън Кавани – дошъл като свободен агент от ПСЖ

Привличането на Кавани изглеждаше като панически ход в края на трансферния прозорец. Уругваецът обаче вкара цели 17 гола и асистира за още 6, с което допринесе значително за успешния сезон на „червените дяволи“. Кавани често оставяше Марсиал извън състава, което си е успех за човек, за когото не е платена нито една стотинка.

34-годишния нападател ще води атаката на Юнайтед поне до следващото лято, което не е чак толкова лоша новина за Солскяер. Кавани е доказан голмайстор, на когото може да се разчита във важните моменти.

2. Хари Магуайър купен срещу 80 милиона паунда от Лестър

Когато си най-скъпият защитник в света, всяко твое отиграване е следено под лупа. Повечето критики, който Хари често получава, изглеждат малко пресилени и незаслужени.

Ако се абстрахираме от високата му цена, англичанинът бързо пое „диригентската палка“ в отбрана и се превърна в лидер за своя отбор. Никак не е случайно, че Оле Гунар Солскяер му повери и капитанската лента. От както пристигна в клуба, Магуайър е на 4-та позиция по изчиствания във Висшата лига (със 133) и 5-ти по спечелени индивидуални двубои (314).

Друг повод за оптимизъм е представянето на Хари на Европейското първенство. Ако той запази силната си форма и се сработи добре с Варан, Юнайтед автоматично ще се превърне в големия фаворит за титлата в Англия.

Отборът пък почти сигурно ще завърши на поне 2-ро място, което ви отваря перфектен шанс да заложите на пазара „Манчестър Юнайтед да завърши на първа позиция, без да се брой представянето на Манчестър Сити“. Коефициентът на Winbet тук e 3.50.

1.Бруно Фернандеш – закупен за 47 милиона британски лири от Спортинг Лисабон

Бруно е истинска машина за статични положения, а противниковите фенове със завист го наричат Пернандеш. Португалецът вдигна неимоверно класата на Юнайтед и това се доказа повече от категорично с резултатите на тима. Фернандеш е първи по създадени положения от игра (102) и асистенции (16), което рязко контрастира с критиките по негов адрес.

Към този момент, атакуващия халф реализира 43 гола и подаде за още 25 в едва 81 мача с екипа на „Червените дяволи“.

Без него, Юнайтед нямаше да достигне до финал в Европа, както и да завърши пред Челси и Ливърпул в подреждането на Висшата лига.

Ако пък мислите, че „червените дяволи“ отново ще се преборят за място в Топ 4, може да направите залог в Winbet при коефициент от 1.29.