Дневен хороскоп за 24 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
174
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18 лунен ден, Луна в Риби

Днес  Луната  транзитира през последните градуси на Риби, така че нашата емоционалност  и впечатлителност  ще са  над обичайното и над средното ниво.

По един съвсем естествен начин  денят ще е по-цветен, наситен с ярки преживявания, възможно е да получим интуитивни прозрения, които да оформят пред нас варианти на развитие, особено, ако търсим такива.

Можем да получим ценна информация, която да ни разкрие един втори план, невидим до този момент.

Ако има скрити процеси, които ни влияят, евентуални тайни, днес те могат да бъдат разгадани, да излязат на повърхността  и т.н..

Денят не протича по предварителен график според случващото се, успяваме да се справим с дела, които са изостанали във времето, така че  можем да намерим  своеобразен „ авариен изход“, особено ако търсим такъв.  Осветяват се и по-тъмни ъгълчета от нашия живот, така че можем да сглобим една по-цялостна картина, със съответните позитиви.

Денят не протича по предварителен график и поради тази причина е препоръчително  да плануваме на момента, за да не пропускаме възможности, но и да се предпазваме от различни предизвикателства.

Разбираме- какво има потенциал да продължи напред  и какво трябва да оставим зад гърба си.

Нумерологичен хороскоп за месеца

Съновник

Нумерологичен хороскоп за деня

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец–  днес може да наваксате с ангажименти, които са изостанали във времето, но трябва да бъдат разрешени.  Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация, добро финансово положение,  сега може да го идентифицирате, но същевременно да откриете вариант за  въздействие, „ авариен изход“, ако се нуждаете от такъв…Може да разгадаете евентуални тайни, скрити процеси, ако има такива и да се възползвате от това знание.  Не са изключени показателни събития, които имат ключово значение- върху най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството  или това обществото, в което се намирате, позиции, които заемате. Както казах вече- денят е изпълнен с алтернативи, пред вас може да се разкрие един невидим до този момент план  от живота ви, отстранете евентуални препятствия и се възползвайте от шансове…

Телец, Дева, Козирог–  днес може да проведете доста емоционални разговори  или такива, които да оставят дълбок отпечатък в сърцето ви, могат да преобразят важни за вас връзки, лични или делови.  Възползвайте се от аспекта цията на звездите, за да насочите вашите отношения в една по-позитивна посока, случващото се сега  ще има широко отражение или подчертано преобразуващ ефект. Много показателен ден   за отношенията ви, същевременно днес  най-много им влияете  или поне разбирате на кого и в каква степен може да разчитате, за да вземете съответни мерки.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят не протича по предварителен график, занимават ви чисто финансови въпроси  или такива, които са свързани с вашата сигурност, включително отнасяща се до професионалната ви реализация, репутация и т.н.  Звездите изискват от вас да се огледате, да откриете и намерите допълнителни варианти, които ще ви подействат обогатяващо или поне- ще ви разграничат от влияния, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл. Днес може да произтече важно събитие, което да се отрази точно на тази сфера от вашия живот, може да канализирате тенденциите в предпочитано от вас направление. Някой от вас ще открият  доста оригинален начин за печалба, други  могат да повишат разходите си, но те да се окажат повишена инвестиция  в по-добро бъдещо развитие.

Риби, Рак, Скорпион–  днес оказвате силно въздействие на околните, често се оказвате в център от внимание, предизвиквате разяснителни разговори, които могат да имат широко отражение върху важни за вас отношения, лични или делови. Ако има някакви различия между вас и вашия партньор, подходящо е сега да ги изчистите по един конструктивен начин, добрата новина е, че в значима степен  крайният резултат и изход зависят предимно от вас.. Може да привлечете  влиятелна опека или пък  вашата популярност да порасне, да утвърдите авторитета си в колектив.  Все пак, ако между вас и определени личности има различия, то те ще бъдат по-видни от обикновено  и нека това да се превърне в повод да ги изчистите…