Дневен хороскоп за 25 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
145
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19-ти лунен ден, Луна в Овен 

Луната в Овен днес ще ни подейства „ събуждащо“, ще повдигне тонуса и адреналина ни.  Тази позиция винаги ни насочва към действие, което е в основата на всеки успех или шанс да се постигне цел. Това е оптимално подходящо време, през което ние може да се докажем и следствие на собствената си повишена инициативност да постигнем  желан резултат.

Луната в Овен  днес ще усили социалната активност, мнозина ще влея тази мощна енергия  в желание да се докажат в колектив, да оздравят важни за тях връзки, които могат да играят стабилизираща роля в живота на различни нива. Някой ще имат силен стремеж  да попаднат под нечия опека  на влиятелна или власт имаща личност или пък да си сътрудничат с нея.

Днес ще се оформят ярки лидери, които действително ще отвъртят авторитета си в колектив, ще създадат и укрепят връзки, останалите  вероятно ще се опитат „ да се прикачат към тях“.

При всички случаи  общуването ще се превръща в проводник на множество възможности. Освен всичко останало- днес можем да достигаме до факти, истини, да разгадаваме вид нечестност или деструктивни влияния, ако има такива, ще имаме такава възможност и  утре, добре е да се възползваме по оптимален начин.

Можем да очакваме, че ще се разгарят силни страсти,  добронамерени разговори  могат да прерастват в нещо повече, така че да прехвърчат искри… При Луна в Овен  винаги става „горещо“, разгарят се силни чувства, страсти, които могат да ни стоплят, но лесно се преминава граница , при която огънчето в нас може да предизвика и  „ пожари“, ако ми позволите подобна асоциативна препратка.

Налага се съзнателно  да проявяваме повече разбиране и толерантност към отсрещната страна, за да не премине определени граници, ако не всичко се случва точно така, както искаме или очакваме във взаимоотношенията.

Все пак – преобладава позитивната енергия, покачва се борбеността и  възстановителните сили,  вярата в собствените възможности, човек се хвърля, за да вземе своето щастие, а не чака то да отиде при него..

Така че денят е вълнуващ, интересен, това е подходящо време  да проявим борбеност и да демонстрираме собствения си потенциал, съответно- да извоюваме своеобразна победа  или поне да усетим удовлетворение..

6 признака, за да разберете дали сте стара душа

Нумерологичен хороскоп за деня

Нумерологичен хороскоп за месеца

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас, тонусът и адреналинът ви се покачват, това ще ви направи по-инициативни, вярата в собствените сили ще расте.Днес често ще се оказвате в център от внимание  и можете да направите пробив в желано от вас направление. Денят е подходящ да утвърдите авторитета си в колектив, да привлечете влиятелна подкрепа, може да проведете определящи за бъдещото ви развитие разговори, конструктивни и с широко отражение.  Въпреки всичко и в някои ситуации огненият ентусиазъм  може да премине определени граници, така че тонът с отсрещната страна  да стане по-напрегнат, дори да предизвика недоразумения, внимавайте и всичко ще е наред. Наместват се пластовете под краката ви  във връзка с професионална реализация, а също и най-близки взаимоотношения, включително в дома и семейството. Ако има някакви слаби звена или ерозивни процеси, тайни, ще можете да ги идентифицирате и нека това да се превърне в повод да ги отстраните. Пазете се от повишени  или неоправдани разходи.

Телец, Дева, Козирог- гонят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксвате с дела, които са изостанали във времето, това може да са лични приоритети или такива, които касаят близки хора. Денят е подходящ  за равносметки- как да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-ефективни, но и да не се претоварвате твърде… Продължавате да водите разяснителни разговори, които осветяват важни за вас връзки и ви ги показват от един друг ъгъл.  Ако има нещо тайно и ерозивно,  то ще изплува на повърхността и ще ви подтикне вие самите да бъдете по-гъвкави в общуването, за да превъртите някои предизвикателства в полза, а ако се налага- да се справите с предизвикателства, които могат да ескалират в някои ваши отношения… Знанието винаги е сила, сега то ви помага да проследите причинно-следствени връзки, да погледнете отвъд видимото и да получите една по-цялостна картина, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание и компания,  появяват се хора, които ще освежат и разнообразят ежедневието ви, ще повдигнат тонуса ви. Може да проведете доста конструктивни разговори, да укрепите важни за вас връзки. Все пак не е изключено в някои ситуации да имате усещането, че  отсрещната страна ви предизвиква, понякога действа по-агресивно и нетолерантно. В повечето случаи това няма да е  сериозно,  но може да се получи от „ нищо- нещо“, опитайте се да избягвате подобни ситуации, които от добронамерен и топъл разговор  да се  премине в друга крайност.  В повечето случаи- денят ще е позитивен, ще има на кого да разчитате, ако се налага…  Можете да се разтоварите в приятна компания.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен. Днес ще имате шанс   да подействат е позитивно на доходите си, ако се налага и като откриете допълнителни или алтернативни източници за печалба, в друг случай- проведете разговори, които ще имат позитивен ефект върху благосъстоянието ви. Подходящо време да укрепите връзки , които могат да допринесат за вашата материална сигурност или печалби. Днес трябва да цените високо онези, които ви подкрепят в това направление.  Същевременно, ако възникнат конфликт на интереси, повишени разходи или пък идентифицирате хора или обстоятелства които ви дестабилизират финансово, това е възможно,  в такъв случай нека това да се превърне в повод- да отстраните тези слабости,  за да се предпазите и от бъдещи загуби.  Направете си по-дълбока и детайлна равносметка, опитайте се да проследите причинно-следствени връзки, които ще ви покажат по-далечни перспективи на развитие, използвайте интуицията си, но и проведени разговори, които ще са верен ориентир или своеобразна  помощ,  ако се нуждаете от такава.  Подходящо време  да направите важни стъпки, които ще се отразят на кариерното ви развитие или репутация като минимум. Повишени разходи са твърде вероятно, нека да бъдат и целесъобразни.