Прогнозите на Sesame за 6-тия кръг на Българската футболна лига

3
285
Добави коментар
eftimma
eftimma

Поредния кръг от Българското футболно първенство ще се проведе в последните дни на август. Откриващия мач е още в четвъртък вечер, когато Ботев Пловдив гостува на Царско село в опит да оглави класирането преди неделната среща между първенеца Черно море и ЦСКА. Коефициенти за всички мачове пък могат да бъдат открити в sezam mobile.

Петъчната програма продължава с още две срещи. Славия е домакин на ЦСКА 1948. Белите са на трета позиция, а представянето им е коренно различно от това през миналата кампания, когато до последния бяха в битката за оцеляване. ЦСКА 1948 пък заема последна позиция, въпреки че разполага с някои от най-класните млади български играчи. Късния мач противопоставя тимовете на Арда и Локомотив София. Коефициентът за кърджалии в Сезам мобилно приложение е 1.44, което изглежда като невероятна възможност за залог.

Предизвикващите най-сериозен интерес отбори – ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив и Лудогорец ще изиграят своите мачове пред уикенда и именно към тях са насочени нашите прогнози.

Ботев Враца – Локомотив Пловдив

Леко изненадващо, Sesame предлага коефициент от 1.92 за победа на „смърфовете“. „Железничарите“ спечелиха само 1 точка в първите 4 кръга и спешно се нуждаят от победа. Ботев се намира в първата 6-та, а резултатите са повече от впечатляващи – равенства срещу Арда и Ботев Пловдив и победи над Левски и Царско село. В последния кръг врачани загубиха от Берое, а и ще имат доста по-малко време за почивка. Ние ви предлагаме да опитате залог 2, особено при този висок коефициент, който са отредили бетинг експертите на българския букмейкър Sesame.

Левски – Берое

„Сините“ ще излязат с нов треньор, но неговото име все още не е ясно. Берое пък ще играе за Мартин Камбуров, който се нуждае от един гол за да се превърне в едноличен топ голмайстор в историята на българското първенство. Към този момент, Берое разполага с по-класния състав, но в София се играе трудно. За това, ние ви предлагаме да опитате залога над 2.5 гола в мача. Подобна прогноза щеше да бъде успешна в предишните два мача на домакините. Берое пък има достатъчен стимул за да предложи по-отворен и атакуващ футбол.

Черно море – ЦСКА

Гостуването във Варна винаги е било тежка задача за грандовете и армейците си спомнят добре последните си мачове на „Тича“. “ Червените “ ще са уморени от мача срещу Виктория Пилзен в четвъртък, а физическото им ниво не е това, което ни показаха в последните няколко години и което им помогна да си тръгнат с късни победи в последните няколко гостувания срещу „моряците“. Ние ви съветваме да потърсите изненадата и да опитате залога „Черно море или равенство“. Двубоят е наличен в мобилното приложение на Sesame, а коефициентът за избрания от нас пазар е 1.62.

Пирин – Лудогорец

Благоевградчани не играха зле в последния си мач срещу ЦСКА, но все пак отстъпиха с 1:0. Шампионите обаче разполагат с още повече потенциал от „червените“, а скоростната им атака няма как да бъде спряна от възрастните защитници на Пирин. Ставката за победа на разградчани в Сезам е 1.40, което изглежда като страхотен подарък. Ние пък ви съветваме да потърсите победа за гостите с два или повече гола разлика.