Дневен хороскоп за 26 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
146
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

20 лунен ден, Луна в Овен

Луната днес транзитира през зодиакалния знак Овен, ще продължи да отключва силни страсти, борбеност, които трябва да се канализират в правилна посока и могат да се постигнат забележителни успехи, които ще се тълкуват като ново начало. Днес можем да разрушим или да се освободим от онова, което е изживяло своето време, желанието за това ще бъде значимо и над средното ниво. Чувството за несправедливост към определени факти или обстоятелства, ако съществуват такива в живота ни, ще ни подтикнат да извършим чудеса от храброст, за да се справим с това предизвикателство. Можем да очакваме- прояви на забележителна воля, която по един естествен начин може да отключи и борба за власт в един по-широк смисъл или пък- трудно се подчиняваме, съобразяваме с чуждо мнение, напротив- отстояваме своите интереси до краен предел.

На този фон обаче- ние ще проявяваме висока социална активност и все ще се стремим да привлечем внимание или вид подкрепа от определени личности.

В този смисъл може да се каже, че денят е много показателен- на кого можем да разчитаме и в каква степен, с кого гледаме в една посока. Днес можем да обединим усилия с определени личности, които да допринесат за чувството ни на щастие или да се превърнат в проводник на собственото ни благоденствие.

При всички случаи- общуването е много полезно. Чрез преговори и разяснителни разговори с подходящи лица, с които имаме общи интереси или могат да допринесат за бъдещето ни развитие- действително мнозина ще извършват едни от най-важните стъпки напред и нагоре към избраната цел. Можем да очакваме пренареждане на влияния в колективи, едни ще се оформят като лидери и за сметка на други. Можем да очакваме също- важни новини или решения, които касаят управленски структури, условия на работа също…

Има голяма вероятност- тези преобразования да се отчитат за полезни и правилни, оздравяващи…

Овен, Лъв, Стрелец– Луната в Овен продължава да повдига адреналина ви, вашите борбени сили.Вие преследвате целите си до краен предел, инициативността ви е много висока и по един естествен начин се превръщате в център от внимание и всъщност денят е много подходящ- вие да заемете лидерски позиции в колектив. Може да привлечете и влиятелна личност на ваша страна или да проведете разговори, които ще разкрият нови и по-широки хоризонти на развитие, допълнителни възможности. Разбирате с кого гледате в една посока и кой може да допринесе за чувството на щастие. Подходящо време за преговори и разяснителни разговори. На този фон- може да ескалира и борба за власт в един по-широк смисъл или да попаднете в ситуация от рода на- кой и над кого ще надделее . Вие може да излезете победители, може да промените нещо в имиджа общественото си положение, но все пак е препоръчително да не преминавате определени граници, зад които ще се получи точно обратен от желания резултат. Денят е много конструктивен, не са изключени важни или показателни новини, събития, които касаят професионалната ви реализация. Възможни са повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни или пък- налага се да защитавате интересите си над средното ниво.

Оракул: Име и кармични уроци

Нумерологичен хороскоп за деня

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Телец, Дева, Козирог– днес е препоръчително да не се претоварвате твърде, по-скоро да следвате естествения ход на събитията, за да може да се предпазвате от внезапно възникнали предизвикателства, за да не пропускате шансове и като цяло да сте адекватни на случващото се. Това което ви помага е- практичните ви оценки, конструктивно поведение, вяра в собствените ви способности. Когато действате така- вие ще се превръщате във фактор, който не може да бъде обиколен или пренебрегнат. Въпреки всичко, Ако има някой, който действа зад гърба ви, некоректен или има нещо ерозивни, което трябва да отстраните чрез решителни действия, повече твърдост- това ще бъде особено видно днес… Ако трябва да оставите нещо зад гърба си, то ще прилича по-скоро на разтоварване от товар, така че няма за какво да съжалявате.

Водолей, Везни, Близнаци– отново в центъра от вниманието ви са важни за вас връзки, партньорски отношения. Днес може да проведете разговори, които в по-ярки краски ще ви покажат- на кого може да разчитате и в каква степен, с кого гледате в една посока. Определено ще има хора, които ще повдигнат адреналина ви, ще ви мотивират, помогнат, ако имате нужда от това, може да се превърнат и в проводник на приятни преживявания, да ви подадат ръка при постигане на цел, която допринася за успех или чувство на щастие. Не е изключено обаче да има и такива, с които да попаднете в конфликтни ситуации. Ако някой действа зад гърба ви, проявява некоректност към вас, тогава днес може да го узнаете под формата на тайна или новина, която внася много светлина в тези ваши отношения… Но знанието винаги е сила, от която можем да се възползваме..

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен. Продължавате да се намирате във важен период, през който можете или трябва да утвърдите авторитета си в колектив, да привлечете влиятелна личност на ваша страна… Някой от вас ще намерят допълнителни източници за печалба или пък ще получат своеобразна награда за всички усилия които са полагали до този момент…Подходящо е да предприемете стъпки, които да ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Ценете високо подобни предложения, които касаят приоритетно работа, финанси и т.н. Все пак не са изключени и повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни…