Дневен хороскоп за 27 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
149
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21-ви лунен ден, Луна в Телец

При Луна в Телец  ние винаги се стремим да действаме целесъобразно, рядко губим практичните си цели от поглед.

Поради тази причина днес може да очакваме известно успокоение на страстите, денят може да се окаже доста конструктивен, може да отхвърли дела, които са рутинни, но допринасят за доброто ни финансово състояние или пък ми носят някаква изгода.

Подходящ ден- да по действаме позитивно на материалното си състояние,  като защитим интересите си, направим определени стъпки в тази посока.

На този фон, ако има някой, който ни нанася щети, това ще бъде по-видно от обикновено.

От нас може да се изисква, да отстраним хора или обстоятелства, които предизвикват загуби, буквално и в по-широк смисъл, ще имаме такива подсказки, особено в по-късния следобед и вечерта, това могат да бъдат и спонтанни прозрения  или пък крайни решения.

През целия ден- продължаваме да позираме истини, разделяме се с илюзии, ако има такива, а това винаги е на полза,  дори и не винаги да е приятно. Който  иска да види, ще види и ще надникне отвъд видимото.

Овен, Лъв, Стрелец-  днес може да отхвърлите  дела, които са рутинни, но допринасят  за вашата по-добра професионална реализация, може да има позитивен ефект върху репутацията ви  или пък случващото се днес ще ви помогне да спечелите нещо важно за вас, да материализирате част от желанията си. При всички случаи денят е подходящ- да направите стъпки, които да се отразят на- благополучието ви, онова което имате- общо, бъдещи перспективи на развитие  и свързани  с кариера, репутация и т.н..   Също- да защитите интересите си, да се откачите от влияния, които могат да ви нанесат щети.

Телец, Дева, Козирог– днес с по-голяма лекота постигате целите си, повечето от вас ще се чувстват в свои води  и мога да направя някакъв пробив в избрано направление. Оказвате силно влияние на околните, превръщате се в фактор, който е важен или не може да се обиколи. На този фон- продължавате да преосмислите връзки, ако има нещо тайно или ерозивно, което ви влияе, то ще ескалира и ще ви  даде възможност  да погледнете на важни за вас връзки от един друг ъгъл. Вие се намирате в период, през който се преоценяват отношенията ви, лични или делови, едни ще станат поздрави, други ще отпаднат като ненадеждни или ще придобият друга стойност  според информацията, която получавате и  понякога до един скрит до този момент  ракурс. Всички тези процеси – днес може да ги направлявате над средното ниво, възползвайте се…

Близнаци, Водолей, Везни– днес може да ви се налага да наваксвате с въпроси, които са лични, например свързани с вашия дом, семейство, близки хора и т.н. В друг случай- може да се нуждаете от почивка, да намалите темпото или да направите важен избор.  Звездите ви дават възможност да надникнете отвъд видимото, да проследите причинно-следствени връзки, така че да направите преценки- кои от вашите желания са осъществими  и кои са по-скоро  илюзия. Ако има нещо, което няма място в бъдещото ви развитие, днес то ще бъде по-видно от обикновено. Може да имате усещането, че определени личности ви предизвикват, нека това да бъде повод  да направите съответни равносметки и да изберете най-подходящата за вас посока.. Подходящо е  да следвате естествения ход на събитията  и да не се претоварвате, така ще се възползвате от текущи шансове  или ще реагирате бързо, на евентуални провокации.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да проведете важни разяснителни разговори, така че да получите вид подкрепа, одобрени на ваши идеи и желания. Може да получите интересни предложения и известия, част от тях  ще ви дадат нови възможности, други- ще ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате. Денят е подходящ да укрепите партньорски отношения, приоритетни за вас контакти. Информационният поток е много усилен, дава ви ценно знание и съответни шансове, но все пак е полезно да се пазите от евентуални измами, което по правило   можете да идентифицирате, но е хубаво да сте нащрек.