Дневен хороскоп за 28 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
108
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21/22 лунен ден, Луна в Телец

Когато става въпрос да защитим интересите си, тогава днес ще реагираме на определени обстоятелства, предизвикателства по един доста внезапен, креативен и интересен начин.

Можем да действаме неочаквано, но в повечето случаи- целесъобразно и така че действително да намерим начин да придобием онова, което най-силно желаем.

Мнозина ще проявят забележителна изобретателност, за да постигнат своето…

Луната в Телец е много силно поставена, през това време ние сме „здраво стъпили на земята“, не губим интересите си от поглед и набелязваме начини, за да подобрим комфорта си на съществуване.

Изненади са възможни, но в повечето случаи приятни, показващи шансове за облагодетелстване, вероятно не случайно, а следствие на усилия, които сега се материализират.

Разбираме като минимум- на какво можем да разчитаме, какви евентуални промени са необходими, за да обновим или стабилизираме живота си, не са изключени дори вид прозрения в тази посока днес…

В повечето случаи- денят е приятен, спокоен, можем да си доставим някакво удоволствие, да сложим „ред в хаоса“, да намерим начини и варианти, които да осъществят мечти.

Подходящо време да направим стъпки, които ще ни подействат обогатяващо на различни нива..

Нумерологичен хороскоп за месеца

Нумерологичен хороскоп за деня

И Дзин Оракул на бъдещето, отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– денят е  конструктивен за вас, отхвърляте доста рутинни ангажименти, справяте се отлично с дела, които могат да допринесат за комфорта ви на съществуване. Не са изключени изненади, в повечето случаи приятни, които ще ви дадат шанс да спечелите нещо или ще ви покажат- как да материализирате желанията си. Може да цените високо всички възможности, предложения, които ще променят онова, което имате, ще го преумножат, стабилизират и т.н.

Телец, Дева, Козирог– днес изненадвате околните, проявявате повишена инициативност, креативност, ако се налага- действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от този в миналото. Все намирате начин да постигнете своето. Често сте в център от внимание, с по-голяма лекота постигате целите си. Мнозина ще намерят време и за развлечения, да порадват сърцето си. Хубав ден за укрепване на връзки.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е подходящ да се справите с приоритети, които са се натрупали във времето, но все не са намерили изход или решение. Днес пред вас може да се разкрие внезапен изход, варианти, които да ви разтоварят от евентуално напрежение, да подобрят атмосферата на съществуване. Ако са необходими някакви преобразувания, които да хармонизират важни за вас връзки, това ще е по-видно, но и възможно, повечето от вас ще проявяват забележителна адаптивност и креативност, но може да очаквате същото и от отсрещната страна, така че пластовете под краката ви да се наместят.

Риби, Рак, Скорпион- информационният поток е много усилен, може да ви носи изненади и в повечето случаи приятни. Денят е подходящ да прекарате интересно, в приятна компания, да се разтоварите от евентуално напрежение. Получавате внезапни, креатвини  предложения, въпрос на избор е как ще реагирате. Днес можете да обновите или подобрите важни за вас връзки, партньорски отношения или те могат да получат различен и по-добър облик..Здравите връзки ще станат по-здрави…Ако не всичко е наред в контактите ви, тогава трябва да си направите по-сериозни равносметки…

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари