Дневен хороскоп за 29 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
167
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

23 лунен ден, Луна в Телец

Интересен ден, през който транзитната Луна е в последните градуси на Телец, утре ще транзитира през Близнаци, а Меркурий- транзитира през последните градуси на Дева, утре вече ще е във Везни.

Така днес достигаме до някакъв предел от възможности според поставени цели, начин на мислене, линия на поведение. Така денят може да предостави множество възможности да материализираме желанията си, да постигнем набелязаното или поне- ще разберем дали то е осъществимо.

От утре- приоритети, които днес са ни изглеждали съществени, утре ще са изгубили своя смисъл или ще погледнем на тях от съвсем друг ъгъл, ще променим нещо в начина си на мислене, комуникация, стратегия в общуването и не само.

Ако доскоро сме считали, че ключът към успехите е- критичността, в известен смисъл- безкомпромистността с това, което ми дразни или не сме съгласни, от утре- всичко ще придобие друг облик.

Ние ще започнем да залагаме постепенно повече на диалогичността, така че ако не сме постигнали някой задачи до вчера, сега с промяната на подхода- можем да придобием нови шансове…

В друг случай- постигнали сме нещо и сега е дошло време да прелистим нова страница, да си поставим нови задачи, които да постигнем и те в значима степен ще преминават през това- да преговаряме за интересите си, да създаваме и укрепваме връзки, така че ще преуспяват онези, които залагат на диалогичността, могат да разчитат на дар словото си и т.н. Тази тенденция ще се усилва през цялата една седмица.

За днес можем да кажем, че денят е продуктивен и конструктивен, мнозина действително ще получат своеобразно награда за полагане до този момент усилия. Чудесен признак е, ако днес се радвате на повече спокойствие, хармония и т.н.

Нумерологичен хороскоп за деня

Вашият нумерологичен подпис е…

И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста продуктивен за вас, успявате да отхвърлите доста ангажименти, които може да са повече и по задължение, но пък допринасят за комфорта ви не съществуване, внасят известно успокоение в душата или в живота ви. Днес по различни поводи разбирате какво допринася за вашата сигурност, благоденствие, някой от вас ще получат и своеобразен подарък…

Телец, Дева, Козирог– днес може да вземете важни решения, които ще имат широко отражение. Може да стигнете до изводи, след което- всичко да придобие смисъл и значение и да обнови Много скоро живота ми. Денят е напълно позитивен за вас, оказвате значимо въздействие на обкръжението си, с по-голяма лекота постигате целите си.

Близнаци, Водолей, Везни– днес имате възможност да подобрите и хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Денят е подходящ да извършите известни реформи в този сектор и това да доведе до повишаване на комфорта ви на съществуване. Ако има някакви различия удома- сега можете да ги изчистите. Поне денят е показателен- в каква посока се движат тези приоритети…

Риби, Рак, Скорпион– денят е показателен за вашите партньорски отношения, за важни за вас връзки. Може да проведете разяснителни разговори, да чуете новини, които да осветлят тази тема от живота ви. Чудесен признак е, ако днес се радвате на подкрепа и разбирателство с важни за вас хора. Ако има различия- денят предоставя възможност да ги изчистите, стига да искате и да не са преминати определени граници. Няма да ви липсва внимание, компания, с която да се разтоварите. Общуването ви носи възможност, яснота и т.н.