Дневен хороскоп за 02 септември 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
166
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

26 юни лунен ден, Луна в Рак

Предразполага отново към висока, но днес ние ще я канализираме в посока, ято се отчита за конструктивна може да ни помогне да придобием това, което най-силно желаем.

Ще можем да разчитаме на своята повишена интуиция, понякога ще действаме спонтанно, дори изненадващо, но в повечето случаи справедливо, целесъобразно като оформяме внезапни шансове пред нас.

Днес ще можем да се справим с доста дела, които да хармонизират и подобрят най-близката ни среда в дома и семейството, това може да са чисто битови приоритети, може да е нещо друго, което се отнася до хармонията с най-близките ми хора…

Можем да отхвърлим някой битови или имотни казуси, които са отлагани до този момент и ето, че сега се разрешават, понякога и по един спонтанен начин.

Ще се справяме най-добре с ангажименти, с които сме емоционално обвързани или ни носят подобна удовлетвореност, сигурност… В такъв случай ще включваме от една страна инстинктите си за печалба в един по-широк смисъл, в съчетание с рационален подход.

В любовта- ще изразяваме чувствата си спонтанно и без задръжки много често, така че ще бъде особено видно- към кого и какво изпитваме, ще можем да разберем това като отношение и от отсрещната страна…

Рутинни дела, които не са по вкуса ни- ще търпят объркване или ще намираме начин да избягаме от тях.

Нумерологичен хороскоп за деня

Имаме най-мощния имуностимулиращ препарат в света!

Натална карта, индивидуален хороскоп

Таро-нумерологичен отгово на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец– днес сте доста емоционални, може да разчитате на интуицията си, но и рационален подход, за да получите оптимално добри резултати. Справяте се най-добре с приоритети, които засягат вашият дом, семейство, ако това не е ваша тема, тогава предстоят базисни преобразования в живота ви, които ще се отразят на различни нива, включително и в професионалната реализация. В известен смисъл може да се каже, че денят е превключващ за вас, някои анализи ще ви помогнат да оцените- с какво си заслужава да продължите напред и какво трябва да оставите зад гърба си, защото няма място в бъдещото ви развитие. Можете да разчитате на Подкрепа или трябва да действате в тази посока, която ще ви подейства обогатяващо.

Телец, Дева, Козирог– ескалират важни разяснителни разговори, част от тях може да са съпътствани и от елемент на изненада, но това е чудесен повод вие да оздравите и обновите важни за вас връзки. В този процес може да узнавате тайни, ако има такива и ви действат деструктивно, ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки. Това е подходящ ден да преговаряте за интересите си или да направите съответни стъпки, които ще имат положително отражение върху вашите отношения. Вие все още сте в период, в който правите своеобразно чистка на обкръжението си или пък- задавате нов вектор на развитие за важни за вас отношения. Днес може да влияете подчертано на тези процеси. Не са изключени приятни или интересни известия, предложения и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– денят може да е доста продуктивен за вас, така че да се справите с дела, които са изостанали във времето. В този процес може да получите подкрепа от страна на определени личности, с които делегирате отговорности или пък одобряват вашите начинания. Подходящ ден да утвърдите авторитета си на работното място, да спечелите нещо важно за вас или да подействате позитивно на вашите доходи. Като минимум денят е показателен за перспективите на кариерното развитие, на какво може да разчитате, какво евентуално трябва да отстраните и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в центъра внимание, влиянието ви върху околните ще е значимо и съответните позитиви. Звездите ще ви подтикват да проявявате повишена инициативност и така е правилно, защото крайният резултат и вид успехи- в значима степен ще зависи предимно от вас, това е сила, но и отговорност. Социалната активност на повечето от вас е значима, вие се стремите да оздравявате връзки или да изчиствате недоразумения с важни за вас хора, да преговаряте и т.н.. В този процес може да изкажете неща или да чуете такива, които не винаги са приятни, но пък могат да имат полезен ефект. Изненади и възможности при общуването, повишен обмен на информация или придобиване на ценно знание.