Спечелете ваучери по 100 лв, стекове с брашно и хлебопекарни от томболата на София Мел

1
223
Добави коментар
pgp

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в промоцията са:

– Ваучер на стойност 100лв. – 135 броя ваучера за целия срок на промоцията; – Хлебопекарна „Тефал“ – 350 броя хлебопекарни за целия срок на промоцията; – Стек брашно „София Мел Класик“ 10 кг – 1000 броя стекове за целия срок на промоцията.

Участниците в Промоцията трябва да са навършили 18 години. Желаещите да участват, декларират, че имат навършени 18 години и приемат официалните правила на Промоцията. Също така декларират, че имат валидно и неограничено право да извършват всички действия във връзка с участието в Промоцията.

При участието си в Промоцията участникът трябва да се увери, че посочената в профила му информация е максимално актуална и достоверна. В случай, че печелившият не е потвърдил достоверността и/или не е допълнил адреса и телефонния номер в профила си, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка или получаване на наградата, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Организаторът не носи отговорност за подадена от победител непълна, неточна или грешна информация за контакт и получаване на награда: имена, телефонен номер за контакт, e-mail адрес, пощенски адрес, адрес за доставка на наградата и друга необходима информация.